На 5 март, неделя, в галерия Re d’Oro Diamanti ,

...
На 5 март, неделя, в галерия Re d’Oro Diamanti ,
Коментари Харесай

Бижутерийният експерт Ваня Ламбева с бляскаво събитие в галерия Re d’Oro Diamanti СНИМКИ

На 5 март, неделя, в изложба Re d’Oro Diamanti, на бул. „ Витоша “ 59, госпожа Ваня Ламбева – първият бижутериен консултант в България, показа селектирана сбирка на италиански бижута.

 

Събитието бе затворено единствено за защити ВИП персони от столичния елит. Бизнесдами с финансови благоприятни условия и усет към изяществото на първокласните бутикови бижута и диаманти, се любуваха на блестящата презентация на Ваня Ламбева. Тя показа марката Re d’Oro Diamanti под звуците на цигулка и кипящо вино. Лукс, ентусиазъм и хубост извираше от всяко кътче на галерията, а гостите въздишаха пред хубостта, прецизността и дизайна на италианската бижутерия.

„ За мен бе същинско наслаждение да показва пред толкоз изискана аудитория марката Re d’Oro Diamanti. Това са дами с извънреден усет, знания и финансови благоприятни условия, които имат в сбирките си мостри на международни марки. Същинско предизвикателство е да бъдат впечатлени с нещо ново, само че съм щастлива, че съумях да видя пламък в очите им при представянето на Re d’Oro Diamanti “, споделя кураторът на вечерта Ваня Ламбева. 

Бизнес имиджово събитие на  Re d’Oro Diamanti събра на едно място цвета на столичния хайлайф. Дамите блестяха с изискани тоалети, подобаващи за високата класа на презентацията и съобразени с тематиката на вечерта „ Fiore Di Amore “ (Цветята на любовта и дамата муза, родена да вдъхновява). В края на вечерта вички посетители получиха комплимент от Re d’Oro Diamanti.

„ Убедена съм, че всички присъстващи ще станат клиенти на Re d’Oro Diamanti. В изисканата изложба на столичния бул. „ Витоша “ 59, ще откриете деликатно подбрана селекция от най-красивите бижута от злато и скъпоценни камъни, направени с безкомпромисно качество и внимание към детайла.

Бижутата  Re d’Oro Diamanti съчетават вечността на изискания жанр и безкомпромисното качество на съвършената направа в една приказност на хубостта, която засрамва даже блясъкът на слънцето и обаянието на луната.

Любов, искреност, отдаденост, мощ и неотстъпчивост в лицето на тествания – елмаз, рубин, сапфир, изумруд - всяка добродетел, всяко откровено благопожелание намира израз в драгоценен камък.

В магазин  Re d’Oro Diamanti ще откриете най-висококачествени бижута, направени от злато и скъпоценни камъни, с които ще се изразите без думи за всеки мотив ”, разкрива госпожа Ваня Ламбева.

Ваня Ламбева не е ново име в света на хубостта, блясъкът, великолепие и съвършенството. Страстта си към бижутата тя трансформира в своя специалност. Ламбева пътува по целия свят в търсене на най-красивите бижута и ентусиазъм за своята блестяща работа с тях. От години носителката на купата „ Мисис Дама на годината “ търгува със скъпоценни камъни и създава неповторим дизайн за специфични и определени клиенти

Ваня е буен колекционер освен на бижута, само че и на творби на изобразителното изкуство.

Родена в София в фамилията на посланик. Дълги години е живяла в разнообразни страни по света. Завършила е английска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Била е кмет на с. Туден и е основател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя ”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата ”.

 

Снимки: Качество, Дизайн и Точност
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР