На 5 април излиза на български език скандалната книга на

...
На 5 април излиза на български език скандалната книга на
Коментари Харесай

Огън и ярост. Белият дом на Тръмп отвътре на български език от 5 април

На 5 април излиза на български език скандалната книга на Майкъл Улф " Огън и гняв. Белият дом на Тръмп от вътрешната страна ".
„ Огън и гняв. Белият дом на Тръмп от вътрешната страна ” (превод: Надя Баева, 400 стр., цена: 18 лева.) разкрива голям брой истини към най-противоречивата президентска администрация на нашето време. Не е загадка, че първите 9 месеца от мандата на Доналд Тръмп са бурни, шокиращи и безусловно непредвидими. В тази избухлива по своя резултат книга създателят осветлява сензационни обстоятелства за хаоса в Овалния кабинет въз основата на личния си опит и извършените от него в границите на 18 месеца диалози и изявленията с над 200 души, в това число със самия Тръмп и най-високопоставените му съветници. От нея ще научите: какво мисли в реалност екипът на Тръмп за него; на какво се дължат изказванията на Тръмп, че е бил подслушван от президента Обама; коя е същинската причина за уволнението на шефа на ФБР Джеймс Коми; за какво основният пълководец Стив Банън и зетят на Тръмп Джаред Къшнър не са могли да разделят една стая; кой управлява тактиката на администрацията на Тръмп след освобождението на Банън; каква е тайната на общуването с Доналд Тръмп; какво общо има администрацията на Тръмп с кино лентата „ Продуцентите”.
Роденият през 1953 година американски публицист, есеист и публицист Майкъл Улф е получавал доста награди за работата си, в това число два пъти Награда на националните списания. Водил е постоянни рубрики за „ Ванити Феър “, „ Ню Йорк “, „ Холивуд Рипортър “, английското списание, издавано в Ню Йорк „ GQ “, „ Ю Ес Ей Тудей “ и „ Гардиън “. Автор е на шест предходни книги, в това число бестселърите „ Финансови загуби “ и „ Човекът, който владее новините “. „ Огън и гняв. Белият дом на Тръмп отвътре” излезе на американския пазар през януари 2018 година, провокира яростни полемики и стремително се трансформира в бестселър номер 1 на „ Ню Йорк Таймс”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР