На 43 години Шарлийз Терон се грижи по-добре отвсякога за

...
На 43 години Шарлийз Терон се грижи по-добре отвсякога за
Коментари Харесай

Тайната за красота на Шарлийз Терон е в чинията

На 43 години Шарлийз Терон се грижи по-добре отвсякога за себе си и това проличава.

Нейно предписание номер едно е да е прецизна във връзка с храната си. Шарлийз е избрала да следва режим, в който главната част е формирана от свежа растителна храна.

Подобно на още доста звезди от нейния сан (включително Натали Портман и Бионсе ), Шарлийз избира да употребява доста плодове и зеленчуци. “Ям салати и си подготвям зелени смутита всеки ден ”, споделя синеоката звезда от Южна Африка. “Когато се храня по този метод и не пия алкохол, се усещам най-добре, най-щастлива и това се отразява на хубостта ми ”.

 Тайната за хубост на Шарлийз Терон е в чинията

Шарлийз има дни, в които си разрешава по нещо по-калорично или нездравословно, само че постоянно е почтена със себе си. “Ако съм хапнала повече, би трябвало и да се движа повече ” .

Звездата от “Чудовище ”, “Снежанка и ловецът ” и “Атомна русокоска ” има шанс във връзка с физическата интензивност. Никога не е била от дамите, които обичат просто да се излежават, а спортът, който й дава нужната сила и извайва фигурата й, е пилатесът. “Откакто упражнявам пилатес, тялото ми се промени радикално ” , уверена е красивата актриса.

Beauty тактиката на Шарлийз Терон

Актрисата е от тези дами, които толкоз харесваме – доверява се на простичка, само че изпитана рутина и малцина, само че напълно подбрани артикули.

Кремът, който Шарлийз Терон нанася всяка заран, е La Prairie Cellular Radiance Emulsion SPF 30 .

 Тайната за хубост на Шарлийз Терон е в чинията

Вечер, откакто децата й заспят, пък е нейното време за глезещ обред за кожата. “Използвам серум, крем за околоочен силует, хидратант и отбрана против слънцето ”, споделя звездата. “Това е моето време и в никакъв случай не пропущам да се погрижа за кожата си. Нещо, което не правех, когато бях на 20 и на 30 ” .

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР