На 40-годишна възраст почина собственикът на руския ИКС Холдинг Антон

...
На 40-годишна възраст почина собственикът на руския ИКС Холдинг Антон
Коментари Харесай

Топ хакерът на Путин умря внезапно едва на 40 години

На 40-годишна възраст умря притежателят на съветския " ИКС Холдинг " Антон Черепеников, оповестиха от компанията в своя канал в " Телеграм ".

" С надълбоко огорчение оповестяваме, че на 22 юли, събота, на 40-годишна възраст умря притежателят на " ИКС Холдинг ", известният бизнесмен в региона на технологиите Антон Черепеников ", е формалното известие.

От компанията съобщават, че повода за гибелта му е обвързвана със сърдечен арест.



Неговата компания бе учредена през 2018 година Тя сплоти три групи компании: " Цитадела ", която работеше в областта на осведомителната сигурност и системата от механически средства за застраховане на функционалностите за оперативно-разследващи мероприятия, " Форпост ", профилирана в решението на въпроси, свързани със систематичната интеграция и цифровата промяна на огромни предприятия, и " Криптонит ", капиталов медиатор. 

Черепеников бе прочут с прякора SNEG1 в света на киберспортовете. Неговата компания " Цитадела " създаде специфичен програмен продукт за " Роспромнадзор ", с който е можело да се наблюдават съвсем всички консуматори на интернет в Русия.



С доставеното съоръжение от " Цитадела " управляващите могат да подслушват телефоните и да наблюдават интензивността на хората в интернет. Операторите бяха задължени да го употребяват по силата  на закона на Ярова, признат от Думата.

Черепенников и ръководеният от него холдинг бяха включени в листата със наказания на Съединени американски щати.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР