На 4 ноември Сатурн, планетата на кармата, завърши своето ретро

...
На 4 ноември Сатурн, планетата на кармата, завърши своето ретро
Коментари Харесай

Сатурн, планетата на кармата, излезе от ретроградност

На 4 ноември Сатурн, планетата на кармата, приключи своето ретро придвижването и стартира да се обръща, с цел да се върне към своето непосредствено придвижване, своя пряк път.

Тази година Сатурн беше в назадничав ход - позиция за съвсем 5 месеца, а точно от 17 юни до 4 ноември. И още в средата на октомври Сатурн стартира да забавя придвижването си, в края на октомври, изглеждаше, че е спрял от позиция на нас, наблюдаващите на земята, а казано на астрологичен език Сатурн стана неподвижен, зае стационарна позиция.

Какво значи обръщането на Сатурн за нас в на практика смисъл? Докато други планети губят силата си по време на ретроградното си придвижване, при планетата с пръстените не е по този начин. Събитията случили се през това време носят скъпи уроци, освен от предишните месеци, само че и от минали животи. Това е по този начин, тъй като Риби е душевен воден знак и носи архетипа на остарялата душа.

Онези 5 месеца, които Сатурн прекара в ретроградно придвижване може да се нарекат работа върху грешките, защото това е планетата на кармата, някои неразрешени проблеми от предишното ни настигаха, ретроградният Сатурн ни принуждаваше да отработим някои остарели задания. И през този интервал, слагането на дълготрайни цели, придвижването напред в някои от новите ни витални стратегии през интервала на назадничав Сатурн беше много мъчно, от време на време даже невероятно. Сатурн (управител на земен знак –Козирог) не се усеща благополучен в символ Риби, по тази причина и постигането на самоконтрол в разнообразни области от живота ни е по-трудно от естественото.

След 10 ноември Сатурн към този момент ще бъде напълно пряк, само че все пак той към момента единствено набира скорост, само че след тази дата ще помогне вършим нови проекти за осъществяване на дълготрайни планове. А след 13 ноември, след новолунието, тези проекти могат да бъдат сполучливо стартирани да бъдат изпълнени. Сатурн към този момент ще набере избрана скорост и мощ и ще ни поддържа в осъществяването на нашите дълготрайни задания. Благоприятно за нас е, че Сатурн направи превръщане в 21-ви лунен ден, като този ден е денят на пробив и интензивно придвижване напред.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР