На 39 години почина певицата и тв.-водеща Юлия Началова, съобщават

...
На 39 години почина певицата и тв.-водеща Юлия Началова, съобщават
Коментари Харесай

Почина красивата ТВ водеща, която беше приета в болница след предаване

На 39 години умря певицата и тв.-водеща Юлия Началова, оповестяват международните медии.

Началова беше призната по неотложност в болница на 8 март поради зараза от незарастваща рана, в резултат на диабет и признаци на подагра.

Раната се е възпалила още до момента в който Началова водела известно телевизионно предаване. 

Тогава се почувствала зле и била призната за лекуване. Имало заплаха от ампутация на крайници. Наложило се на 13 март да бъде сложена в изкуствена кома заради доста високи стойности на кръвната захар. 

Според други източници се стигнало до сърдечна непълнота. Близките й до последно не потвърждаваха новината за тежкото й положение. 

От болничното заведение, където тя се е лекувала, оповестиха, че на причина за гибелта е оток на мозъка и сърдечна непълнота. 

През май предходната година певицата претърпя несполучлива пластична интервенция на гърдите.  Тя избрала клиника в Лос Анджелис. След възобновяване си отпътувнла със аероплан, само че още във въздуха й станало неприятно. 

" Беше ми извънредно, подвигнах температура. Отидох до тоалетната и видях по какъв начин от гърдите ми тече кръв ", спомня си тогава Началова.  Тогава тя се връща при същия хирург, с цел да махне имлантите и той я компенсира.   

Няколко месеца по-късно водещата признава пред публицисти, че от пет години е страдала от подагра, само че не е обръщала внимание на здравето си. Впоследствие развива и диабет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР