На 31 януари, в голямата зала на Театър Дом-паметник –

...
На 31 януари, в голямата зала на Театър Дом-паметник –
Коментари Харесай

В Панагюрище награждават стотици даровити деца

На 31 януари, в огромната зала на Театър Дом-паметник – Панагюрище, от 17:30 часа, ще се състои формалната гала по награждаване на децата и младежите с изявени способности от община Панагюрище „ Звезден клас`2018 ”. 256 деца и младежи, получили оценки в региона на образованието, науката, културата, спорта и изкуствата ще получат морално самопризнание за високите си достижения от миналата календарна година, заяви общинската медия oborishte.bg.

Идеен създател на концепцията на церемонията е заместник–кметът „ Хуманитарни действия “ Галина Матанова.

Проектът „ Звезден клас ” на Община Панагюрище има за цел да подтиква и морално даровитите деца и младежи и те да станат известни с достиженията си на по-широк кръг от хора.

Амбицията на управлението на общината е да притегля нови сътрудници при реализирането му. Панагюрските деца и младежи са извънредно надарени, имат изявени способности в разнообразни сфери и е изцяло естествено и належащо поощряването и високата оценка на техните достижения.

Панагюрище има към този момент своя звезден клас за всяка година, а достиженията на надарените деца имат и своя честен измерител.

От 2012 година, по силата на Дарителски контракт с „ Асарел-Медет ” АД, според уговорка в него, Дарителят удвоява сумата, която Община Панагюрище дефинира за стимулиране на даровитите деца.

От 2013 година компания „ Оптикс ”АД разпозна плана и годишно финансира по силата на Дарителски контракт младите дарования на община Панагюрище.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР