На 31 януари 2021 г. в Асеновград обвиняемият В.Б., на

...
На 31 януари 2021 г. в Асеновград обвиняемият В.Б., на
Коментари Харесай

Таксиджийка хвърли 50 лева на катаджии


На 31 януари 2021 година в Асеновград обвиненият В.Б., на 35 година, управлявал лек автомобил " Фолксваген Туарег “. Той бил спрян за инспекция от полицейски чиновници, които открили, че карал без наложителната застраховка " Гражданска отговорност “, както и че имал неплатени санкции за нарушавания на пътя. Служителите на Министерство на вътрешните работи му съобщили, че ще сформират акт за административно нарушаване, както и че шофьорската му брошура ще бъде отнета до възнаграждение на наложените парични наказания. Тогава обвиненият В.Б. извадил банкнота от 50 лв. и я сложил на арматурното табло на колата.

На 25 март 2021 година, обвиненият Г.К., на 46 година, управлявал товарен автомобил, марка " Скания “ по автомагистрала " Тракия “, в землището на с. Войводиново, обл. Пловдив. Той бил спрян за инспекция от полицейски чиновници, които забелязали, че единият фар на колата не светел. Полицаите открили, че на стъклото нямало и залепен годен стикер за наложителна застраховка. Те обяснили на лидера, че ще му сформират акт за административно нарушаване. Двамата отишли в полицейския автомобил, с цел да напишат документа, когато към тях се доближил обвинения. Той бил намерел документите за застраховката. Отворил вратата на полицейския автомобил и пуснал вътре 20 лв., като споделил на служителите на реда да се почерпят и да не му пишат акт. 

На 21 септември 2020  година в Пловдив 68-годишната Ц.Д. управлявала таксиметров автомобил. Водачката била спряна от полицейски чиновници поради непоставен предпазен колан. Те й споделили, че ще x напишат акт за нарушаването, при което Ц.Д. отишло до полицейската кола и подхвърлила 50 лв., с цел да не й сформират акт.

Във всеки един от трите случая полицейските чиновници не взели парите и незабавно уведомили дежурен проверяващ служител на реда. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи съвещания по делата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР