На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция

...
На 31 януари 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция
Коментари Харесай

Къде ще спира водата в София на 31 януари


На 31 януари 2019 година (четвъртък), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Летоструй “ кв. „ Васил Левски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Летоструй “, ул. „ Витиня “, ул. „ Рилска обител “, ул. 546

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Бесарабия “ ъгъла с ул. „ Летоструй “.

На 31 януари 2019 година (четвъртък), по отношение на монтаж на спирателен кран във вилна зона „ Малинова котловина “, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- бул. „ Симеоновско шосе “ от ул. „ Георги Русев “ до ул. „ Околовръстен път “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „ Симеоновско шосе “ ъгъла с ул. „ Георги Русев “.

На 31 януари 2019 година (четвъртък), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод на ул. „ Стефан Караджа “ Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Стефан Караджа “ от ул. „ Георги С. Раковски “ до ул. „ Дякон Игнатий “

- ул. „ Дякон Игнатий “ от ул. „ Граф Игнатиев “ до ул. „ Ген. Гурко “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Дякон Игнатий “ ъгъла с ул. „ Стефан Караджа “.

На 31 януари 2019 година (четвъртък) по отношение на замяна на спирателен кран на бул. „ Пенчо Славейков “ Център, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- бул. „ Пенчо Славейков “ от ул. „ Лайош Кошут “ до ул. „ Люлин планина “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Лайош Кошут “ ъгъла с ул. „ Люлин планина “.

На 31 януари 2019 година (четвъртък), по отношение на откриване на махленски тръбопровод на ул. „ Простор “ кв. „ Орландовци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Простор “, ул. „ Герено “, ул. 255, ул. 256

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Простор “ ъгъла с ул. „ Герено “.

На 31 януари 2019 година (четвъртък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Св. Георги Софийски “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- Площад „ Пиърс О Махони “, СБАЛ „ Проф. доктор Иван Митев “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред СБАЛ „ Проф. доктор Иван Митев “

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР