На 31-ви януари около 19 часа Иван Илиев става свидетел

...
На 31-ви януари около 19 часа Иван Илиев става свидетел
Коментари Харесай

Нелепа смърт във Враца - жена издъхва, докато чака спешна помощ

На 31-ви януари към 19 часа Иван Илиев става очевидец на потресаваща преживелица в Спешен център в град Враца, която взема решение да снима и разгласява във Facebook. Става въпрос за жена на към 40 години, която седи в количка и в безпомощно положение, а мъжът й се моли за незабавна здравна помощ цели 40 минути. Свидетел на всичко това става и дребното дете на безпомощната жена.

Това, което ужасява и даже разгневява потребителите, видели клипа, е по какъв начин служителката на регистратурата необезпокоявано разбърква кафето си няколко пъти и гледа безучастно през стъклото.
Патрулка катастрофира във Враца
Патрулна кола катастрофира във Враца. Пътният случай стана по здрач на многолюден бул., съобщи Нова телевизия. Полицейският автомоб...
Прочети повече
Вместо да помогне, като извика доктор, тя разяснява на висок звук, че дамата може би е пила нещо и пита мъжа й за нейното ЕГН. 

Притесненият компаньон споделя, че не го знае и още веднъж моли за помощ, тъй като на жена му не ѝ доближава въздух и евентуално си е глътнала езика. Прави опити да вдиша, само че не съумява и главата ѝ се накланя встрани.

Два дни тя е приемала антигрипен препарат, съдържащ парацетамол, а през нощта се е събудила със зной. Мъжът незабавно се обадил на телефон 112, само че откакто кола за спешна помощ по този начин и не пристигнала, той я закарал самичък до Спешното. Час след злощастното посещаване, тя издъхва.

" За мен здравната сестра на регистрацията трябваше незабавно да извика доктор, а не да търси персонална карта, регистрация и изработка на тест за коронавирус. Ако беше захранена с О2, дамата щеше да е избавена, а нямаше и 35-40г. Почина пред очите на детенцето си! Нямам думи! ", написа очевидецът Иван Илиев в поста си.
КПКОНПИ откри нередности във Враца и Стара Загора
С решение на КПКОНПИ от 06.01.2022 година на Прокуратурата на Република България са изпратени резултатите от инспекциите в Община Враца и Об...
Прочети повече
Публикацията е споделяна над 2 500 пъти, а хората в мненията, като се изключи че показват голямото си отвращение и съболезнования към умрялата жена, само че и споделят, че във въпросното Спешно поделение практиката е такава, както и отношението.

Започнато е следствие по случая. Очаквайте детайлности!

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР