На 31 май 2014 г. е първото регистрирано сексуално престъпление,

...
На 31 май 2014 г. е първото регистрирано сексуално престъпление,
Коментари Харесай

Мартин, който уби малката Кристин в Сотиря страдал от липса на ерекция преди 5 г.

На 31 май 2014 година е първото записано полово закононарушение, осъществено от Мартин Трифонов, който е арестуван за убийството на дребната Кристин.

Тогава той е на 16 година, а жертвата му е на 14. Момичето страдало от лека умствена назадничавост, само че това не спряло Мартин. Двамата се познавали от селото и даже били далечни родственици. Завел я в изоставена сграда до селото и изискал да вършат секс.

“Не мога, не желая да вършим такива нелепости ”, споделило детето, само че Мартин почнал да събува панталоните. 2-3 минути опипвал гърдите и дупето й, споделя по-късно жертвата. Заповядал да се обърне с тил към него. Момичето плачело и го молело да я пусне. Трифонов траял да блудства с ръце, само че не съумял да я изнасили, тъй като не получил ерекция.

След гаврата момичето се оплакало на родителите си и те подали сигнал в полицията. 2 дни по-късно правосъдният доктор доктор Чаушев открил зачервявания и болки по половите органи на жертвата. Мартин е арестуван и признава всичко, само че твърди, че не е употребявал мощ. Пострадалата обаче е безапелационна, че я е дърпал с ръце. Същото споделя и дядото на Мартин, който е разпитан. Според него внукът му разказал, че желал от някакво момиче да му стане гадже, само че тя се дърпала.

През 2015 година Мартин Трифонов е наказан на 9 месеца условно с изпитателен период от 2 година Остава на независимост, само че по-късно влиза в пандиза поради серия от дребни обири от съселяните си. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР