На 31.08, в 05:00 часа сутринта Луната, небесното тяло, което

...
На 31.08, в 05:00 часа сутринта Луната, небесното тяло, което
Коментари Харесай

Пълнолуние в Риби: Обърквания и хаос за подвижните знаци Дева, Риби, Стрелец и Близнаци

На 31.08, в 05:00 часа сутринта Луната, небесното тяло, което дава отговор за нашите подсъзнателни потребности и страсти, минава през знака Риби и застава  съпротива на Слънцето в Дева, Светилото, което въплъщава съзнателните ни потребности, его и гении.

Ефектът от Пълнолунието ще се усеща най-силно от 30.08 до 31.08. И през двата дни е значимо да сме извънредно деликатни, тъй като има риск от изникване на непредвидени обстановки, неясноти и спорове. Много е значимо през дните към Пълнолунието да не стартираме планове, да не подписваме контракти, да не реализираме договаряния или изясняваме взаимоотношенията си с различен човек. Добре е също по този начин да не подхващаме значими покупки или поправки, тъй като има риск от илюзия и комплициране.

Периодът е подобаващ за довеждане докрай на инициативи, които са почнали от дълго време и чието привършване е планувано и квалифицирано от предните дни, за креативен занимания, медитации, йога и плуване.

Най-силно ще се отрази Пълнолунието на преносимите знаци Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Важно е през интервала те да се пазят от недоразумения, да внимават да не ги подведат и объркат. Добре е да се стараят да останат нащрек, за някой да не злоупотреби с добрината или наивността им.

Огнените знаци Лъв и Овен биха могли да срещнат спънки и пречки в решаването на ежедневните каузи, които ще им се наложи да прескачат с финес и дипломатичност.

Водните знаци Рак и Скорпион ще имат мощни любовни безредици и по всяка възможност ще са доста ревностни към обичан човек. Ще търсят близостта и привързаността му и в случай че не я получат по метода, по който чакат, ще са склонни да се отчайват и затварят в себе си.

Въздушните знаци Везни и Водолей би трябвало да внимават с финансовите покупко-продажби през интервала, тъй като има риск да създадат неверни вложения.

Земните знаци Козирог и Телец не е изключено да се скарат с непосредствен другар или съидейник и за известно време да затормозят връзките си с него.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР