На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички

...
На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички
Коментари Харесай

Индиана Джоунс след Кан с БГ премиера на 30 юни

На 30 юни един от най-великите кино герои на всички времена се насочва на последното си премеждие в Индиана Джоунс и реликвата на ориста. Но то не бе и мъчно - тя беше слаба!

 

В основната роля се завръща неподражаемият Харисън Форд, който е безапелационен: Индиана Джоунс и реликвата на ориста е достойният свършек на сагата. Форд ни води зад кулисите на продукцията в особено видео, в което дружно с режисьора Джеймс Манголд и актрисата Фийби Уолър-Бридж разкриват каква е тайната на светкавицата в бутилка, каквито са изпълнените с доста удивителни моменти и рискове филми за Индиана Джоунс.

 

Действието в лентата се развива през 1969г., когато галактическата конкуренция доближава точката си на шупване. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс е угрижен, откакто Американското държавно управление вербува някогашни врагове от Втората международна война, в обезверен опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – някогашен нацист и сегашен чиновник на НАСА, който е забъркан в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася.

 

Делян Сталев

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР