На 30 януари руският уебсайт Портал за правна информация“ представи

...
На 30 януари руският уебсайт Портал за правна информация“ представи
Коментари Харесай

Руското правителство представи подробни указания за противодействие на западните мерки за тавана на цената на руския нефт

На 30 януари съветският уеб страница „ Портал за правна информация “ показа юридически документ, който включва насоки за реализация на подписаните от съветския президент Владимир Путин инструкции за отговор на определянето на тавана на цената на съветския петрол и нефтени артикули от Запада.

Съгласно насоките, подписани от съветския министър председател Михаил Владимирович Мишустин, Министерството на енергетиката и Министерството на финансите са постигнали съглашение за одобрение на процедурата за мониторинг на цените на съветския експортен нефт преди 1 март. Физически и юридически лица в бранша за експорт на съветски петрол и нефтени артикули имат обвързване да следят дали в цялостната индустриална верига съществува потребление на механизма за ограничение на цената на петрола. Ако се откри такова държание, то би трябвало да бъде докладвано на съветските митници и Министерството на енергетиката в избрания период. Ако се удостовери, че съществува сходно деяние, дадените лица би трябвало краткотрайно да спрат износа, до момента в който участващите страни не създадат корекции.

На 10 януари съветското Министерство на енергетиката съобщи, че Русия се отхвърля от комерсиалното съдействие със Запада, обвързвано с ограничението на цената на съветски петрол под каквото и да е форма.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР