На 30-ти август, българските инди-рок любимци от група Остава ще

...
На 30-ти август, българските инди-рок любимци от група Остава ще
Коментари Харесай

ОСТАВА пускат биографична книга

На 30-ти август, българските инди-рок любимци от група Остава ще отпразнуват 27 години на музикалната сцена с промоция на книгата „ аз ОСТАВА “ по време на годишния си огромен концерт в клуб „ Маймунарника “, в Борисовата градина. Още на идващия ден, 31-ви август, момчетата ще дебаркират в паметното за Пловдив място – бар Конюшните, с цел да показват книгата, повторят незабравимата страст и прелестно шоу, и пред пловдивските си почитатели.
Първоначалната концепция за биографична книга за Остава е на журналистът Даниел Ненчев и се ражда още преди 8-9 години, само че за жалост по този начин и не съумява да бъде осъществена. Преди година същата концепция се заражда в главата на създателя Георги Гаврилов и екипът на издателство Scribens, които твърдо вземат решение да осъществят това предизвикателство. В резултат на усилената работа на Георги, Мария Куманова, Наталия Иванова и Валентин Дишев биографичната книга  „ аз ОСТАВА “ е към този момент факт. Специален принос имат също Елин Рахнев, който дава името на творбата и Даниел Ненчев, чийто определени изявленията с актьори и другари на групата намират място в нея. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов. В „ аз ОСТАВА “ с изключение на безчет истории на бандата, читателите ще намерят непознати текстове на песни, отговори на въпроси от почитатели, една страхотна обща среща сред музикантите и създателите, разкази на доста хора, свързани с Остава и още доста забавни неща. По време на двата концерта всеки ще може да си закупи книгата, а по-късно тя ще бъде налична и в книжарниците в страната.
В 2-часовата стратегия на концертите с изключение на огромните си шлагери, бандата ще изсвири и първите две подготвени песени от идния си нов студиен албум, който записват сега и се чака да излезе през идната пролет.    
Тази година специфични посетители на софийския концерт на Остава, ще бъдат група Jeremy?, а DJ съпорта ще е от Пинг Понг Галя.
По време на събитията, почитателите ще имат опция с изключение на книгата да си закупят и диск, тениска или различен мърчандайз на Остава.

БИЛЕТИ за двата концерта, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: щанд EVENTIM - ул. " 6-ти септември ", OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи и други
Събитията във FB:
София -  https://www.facebook.com/events/434766204039680/
Пловдив - https://www.facebook.com/events/427896514470318/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР