На 30 май генералният секретар на ЦК на ККП, председател

...
На 30 май генералният секретар на ЦК на ККП, председател
Коментари Харесай

Си Дзинпин призова за ускоряване модернизирането на системата за националната сигурност

На 30 май генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на Китай и на Централната военна комисия Си Дзинпин управлява първото съвещание на комисията за националната сигурност на 20-ия Централен комитет на ККП.

На съвещанието Си Дзинпин съобщи, че би трябвало всеобхватно да се осъществя духа на 20-ия конгрес на ККП, задълбочено да се разбере комплицираната конюнктура за националната сигурност, вярно да се разрешат въпросите, засягащи националната сигурност, форсира модернизирането на системата и качествата за гарантиране на националната сигурност, с новата конструкция за национална сигурност да се подсигурява развиването и да се разкрива нова конюнктура за националната сигурност.

Комисията за националната сигурност би трябвало да развива духа на непримиримост, да работи за непрестанно възстановяване на управителната и правова стратегическа и политическа система за националната сигурност и нейното дейно действие. Системата за националната сигурност би трябвало да обгръща локални партийни комитети за решителна отбрана на суверенитета, сигурността и ползи за развиване на страната, акцентира още Си Дзинпин.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР