На 3 юни 2022 г. София ще се превърне в

...
На 3 юни 2022 г. София ще се превърне в
Коментари Харесай

Световноизвестният футурист Крисчън Кром идва в София

На 3 юни 2022 година София ще се трансформира в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в Югоизточна Европа като хазаин на интернационалната конференция SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT. Фокусът на събитието е " Икономиката на знанието – основа на бъдещето на Югоизточна Европа ". Форумът се провежда от Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST),  Българската стартъп асоциация (BESCO) и Софийска Община в партньорство с InvestSofia. Основната цел на конференцията е да подкрепя развиването на бизнес екосистемата в Югоизточна Европа и да нарежда района като водеща дестинация за услуги с висока добавена стойност в света.

 

Събитието ще събере бизнес водачите на водещите софтуерни компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа. На него ще бъдат разисквани трендовете и прогнозите за развиването на промишлеността на бизнес услугите и бранша на технологиите. Форумът ще бъде и платформа за обменяна на опит в областта на нововъведенията и софтуерния трансфер в района. Специален посетител на събитието ще бъде световноизвестният футурист Крисчън Кром. Той е умел софтуерен бизнесмен, фокусиращ се върху експоненциални технологии и подривни нововъведения.

 

Автор е на бестселъра Humanification – Go Digital, Stay Human. В книгата той с стартира с невероятната персонална история за намиране на лек за малко момиченце с терминална диагноза и доближава до седемте мощни сили на нововъведенията, които трансформират света, подобен, какъвто го познаваме. Крисчън Кром е един от най-търсените световни лектори-футуристи, изнасял речи пред стотици хиляди бизнесмени, бизнес водачи и политици за радикалното влияние на подривните технологии върху хората и организациите. През последните години е презентирал пред повече от 250 водещи международни организации на пет континента, в 36 разнообразни страни и пред повече от 500 000 души. В рамките на форума, на специфична гала ще бъдат връчени и интернационалните награди SEE ITS Awards.

 

Те ще отличат най-добре представящите се компании в областта на технологиите, бизнес услуги и стартъп общонстта, които способстват за развиването на стопанската система на знанието в района. Наградите ще бъдат връчени в 10 категории – " Бизнес промяна на годината ", " Работодател на годината ", " Най-добър снабдител на бизнес услуги ", " Стартъп на годината ", " Иновация на годината ", " Най-добра тактика за бизнес резистентност ", " ИТ артикул на годината ", " Най-социално виновна компания ", " най-хубаво партньорство сред бизнеса и просветителните институции ", " Умен град на годината (Smart city of the year).

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР