На 3 февруари администрацията на Байдън обяви нов пакет военна

...
На 3 февруари администрацията на Байдън обяви нов пакет военна
Коментари Харесай

ISW: САЩ обявиха нова помощ за Украйна, а Путин затяга мерките

На 3 февруари администрацията на Байдън разгласи нов пакет военна помощ за Украйна на стойност 2,2 милиарда $, включващ прецизни ракети с огромен обхват на деяние за HIMARS .

Това се показва в дневния разбор на Института за проучване на войната (ISW).

Пакетът включва наземни малокалибрени бомби (GLSDM), които ще усилят обсега на HIMARS до 151 км от почти 80 км.

Пакетът включва също по този начин противотанкови системи Javelin, две огневи установки за противовъздушна защита HAWK, елементарни муниции за HIMARS и 120-милиметрови минохвъргачки и 155-милиметрови артилерийски снаряди .
 Украйна опровергава
Украйна опровергава " Вагнер " - отблъснала офанзивата край Благодатне

Преди това бойците на Пригожин оповестиха, че са поели надзор над селото

Руският президент Владимир Путин продължи акцията си против избрани опозиционни гласове във вътрешното осведомително пространство, като в същото време продължи да поддържа сериозно настроени националистически милиблогъри. На 3 февруари московските управляващи оповестиха ареста на Александър Гусов , хипотетичния админ на каналите Novyi Vek и VChK-OGPU в Telegram, по обвиняване в изнудване.

Независимата съветска медия OVD Info твърди, че съветските управляващи са арестували и Олег Селиверов по обвинявания, свързани с тероризъм, откакто московските управляващи неотдавна проверяваха Селиверов за връзки с опозиционния канал Nexta Live. Селиверов е антивоенен деятел, а ВЧК-ОГПУ се характеризира като разкриваща " тайните на служителите, олигарсите, гангстерите, чиновниците на сигурността . "

На 26 януари Гусов отхвърля връзките си с " Новый век " и ВЧК-ОГПУ, а на 28 януари Селиверов отхвърля връзките си с Nexta Live.

Руските публични лица не престават да поддържат осведомителната интервенция, че войната в Украйна е директна опасност за съветската сигурност, посредством законодателни операции. На 3 февруари Брянска и Курска област оповестиха, че удължават " жълтото " равнище на терористична опасност за неопределен срок заради нуждата от засилени ограничения за отбрана и защита на съветската територия.
 ISW: Редовна съветска войска заменя изтощените елементи на
ISW: Редовна съветска войска заменя изтощените елементи на " Вагнер "

Съмнителни са огромните съветски офанзиви до пролетта

Основни заключения
На 3 февруари администрацията на Байдън разгласи нов пакет военна помощ за Украйна на стойност 2,2 милиарда $, включващ прецизни ракети с огромен обхват на деяние HIMARS. Руският президент Владимир Путин продължи акцията си против избрани опозиционни гласове във вътрешното осведомително пространство, като в същото време продължи да дава платформа на сериозно настроени националистически милблогъри. Руските публични лица не престават да поддържат осведомителната интервенция, че войната в Украйна е директна опасност за съветската сигурност, посредством законодателни операции. Руските сили продължиха настъпателните интервенции по линията Сватово-Кремина, като темпото на интервенциите край Кремина се ускори. Руските сили продължиха настъпателните интервенции в региона на Бахмут. Руските сили не реализираха доказани териториални придобивки в Южна Украйна. Според известия на западни публични лица съветските сили са понесли съвсем 200 000 жертви във войната в Украйна. Руските публични лица не престават да разчитат на проведени от държавното управление неправителствени организации, настоящи в окупираните територии, с цел да основат подправена поддръжка за съветската окупация от страна на елементарните хора.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР