На 29 октомври е ключовият ден, в който ние или

...
На 29 октомври е ключовият ден, в който ние или
Коментари Харесай

Григорова: Плътно се ангажирам с проблемите на работещите в София и страната

На 29 октомври е основният ден, в който ние или ще създадем по този начин, че да бъдем чути, или ще наведем глава и ще се отправим към Терминал 2. Хайде, да забравим Терминал 2, когато имаме " Московска " за завладяване.

Това съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на София Ваня Григорова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" В " Люлин " са съсредоточени работещите хора, които носят на ръцете си София, защото те носят Брутният вътрешен продукт на страната ", сподели Григорова. Тя акцентира, че е човек, който компактно се ангажира с проблемите на работещите както в София, по този начин и в страната.

Кандидатът за кмет на столицата уточни, че нейната политика е ориентирана към хората и е политика, която не генерира облаги за малко на брой, а благополучие за хората.

" Люлин не може и не трябва да бъде единствено спалня. Трябва да има обществен живот, културен център, в който нашите деца да могат да се занимават с просвета, да има спортни центрове ", сподели Григорова и означи, че по този начин децата ще могат да избягат от въздействието на наркодилърите, които безусловно висят на оградите на учебните заведения.

Тя е безапелационна, че крайните квартали не може и не трябва да бъдат забравени.

" Ще чуете от нашите съперници за следващ път, че те ще влязат в крайните квартали. Те не трябваше да излизат от крайните квартали ", съобщи Григорова.

Кандидатът за кмет на Столична община добави, че всеки от нас е пълностоен жител, като добави, че ще се стремят за това 20% от столичния бюджет да се преразпределя сред районните кметове, които от своя страна да споделят кое е приоритет и кое да се прави първо. Григорова означи, че това е ново виждане, което не приоритизира хората. " Всички дружно сме извънредно скъпи и по тази причина би трябвало да се грижим за потребностите на елементарния човек ", сподели още тя и уточни, че е извънредно време да сложим на мястото им представителите на работещите хора.

" Само ние, дружно в тим, можем да решим проблемите, които бяха насъбрани от грабителското търгашко държание ", акцентира тя.

Председателят на Българска социалистическа партия – София и претендент за общински консултант Иван Таков попита: " Усещате ли вятъра на смяната по какъв начин задуха? "

Той е безапелационен, че след тъкмо 7 дни всичко ще се промени за софиянци и за града, само че ще се усъвършенства за по-добро, " след 30-годишното пагубно дясно ръководство на Столична община ".

Таков е безапелационен, че Следствен отдел към окръжна прокуратура се е трансформирала в амбулантен търговец, който е продал града и здравето на хората.

" Решили са да създадат същата сглобка, която направиха на национално равнище, и в Следствен отдел към окръжна прокуратура. Те към този момент си мислят, че са я създали ", съобщи той и добави, че от Българска социалистическа партия няма да го разрешат.

Председателят на Българска социалистическа партия – София акцентира, че това е тимът на достоверната смяна, могат и ще завоюват борбата за София на 29 октомври. " Победата ще бъде наша ", безапелационен е Таков.

Кандидатът за кмет на регион " Люлин " Тони Попов сподели от своя страна, че се намираме на прага на едни доста значими избори, от които ще зависи в каква среда ще живеем през идващите 4 година " Всички приказваме за смяна, само че не за тази смяна, която ни се натрапва. Ние имаме потребност от способена смяна, която ще промени качеството на живот в нашия регион ", означи той и прикани на 29 октомври всеобщо да се гласоподава с бюлетина 86.

Попов е безапелационен, че " Люлин " може да бъде комфортен, чист, спретнат, сигурен и наличен. " Можем да го създадем дружно ", заключи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР