На 29 декември третото дете на Ася Капчикова навърши 40

...
На 29 декември третото дете на Ася Капчикова навърши 40
Коментари Харесай

Ексклузивни СНИМКИ от погачата на третия син на Ася Капчикова

На 29 декември третото дете на Ася Капчикова навърши 40 дни и по остаряла българска традиция майката събра най-близките си дами, с цел да се подсладят. Ритуалът също се назовава „ орисване “ и е представянето на бебето пред света, като за това се прави погача за здраве. На това събитие участват единствено най-близките и положителни дами, които носят дарове и паричка за бебето, и сладко за майката. Яде се най-вече сладко и лек ликьор, с цел да е сладка кърмата на майката.

 undefined

Всяка гостенка, сходно на феите от приказката за „ Спящата красавица”, сервира подаръците на „ мъничето”, наричайки живота му да е изпълнен с благополучие, шанс, здраве, обич, разсъдък, благосъстояние, благоденствие,… това е по този начин нареченото „ орисване “.

Както множеството значими събития през последните две години на досегашната световна лъвица, и това е било в стеснен фамилен кръг, написа LifeOnline.bg.

От фамилното събиране Ася Капчикова показа единствено няколко сторита с украсата, подчинена на анимационния воин Симба.
Тортата на младенеца също бе увенчана с облика на дребното лъвче. В своя Инстаграм младата майка акцентира и на вкусотиите от обилната софра, като не пропусна и огромния букет, който най-вероятно е от щастливия баща....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР