На 28.09.т.г. около 18.00 ч. служители от Пето Районно управление

...
На 28.09.т.г. около 18.00 ч. служители от Пето Районно управление
Коментари Харесай

Спипаха бургазлия с много дрога, криел я в апартамент под наем и мазе

На 28.09.т.г. към 18.00 ч. чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас направили инспекция на жилище, ситуирано на шестия етаж в кооперация на ул. "Македония ", населявано чартърен от 32-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас.

В жилището са открити и конфискувани: жълтеникаво кристалообразно вещество, две пликчета с мокро кристалообразно вещество, пликче с кафеникаво кристалообразно вещество, пликче с жълто-бяло кристалообразно вещество и чашка с жълто-бяло кристалобразно вещество / всички субстанции са реагирали при направения полеви наркотест на метамфетамин/.

При следващи дейности по следствието - претършуване и изземване в подземно помещение, ситуирано под блок 38-41 ж.к. "Братя Миладинови ", са открити: две пликчета с жълто-бяло кристалобразно вещество и пликче с кафеникаво кристалобразно вещество / веществата също са реагирали на метамфетамин/.

Общото количество на планове опиат е към 100 грама. Бургазлията е арестуван за период от 24 часа. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР