На 28.01.2022 АФЕРА единствена публикува:СКАНДАЛЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПОРОЧНИ

...
На 28.01.2022 АФЕРА единствена публикува:СКАНДАЛЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПОРОЧНИ
Коментари Харесай

МАНЬОВЪРА С УВОЛНЕНИЕТО НА ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪРА Е ДЪРВАРСКО ИЗМЪКВАНЕ! ОСТАВКА, МИНИСТЪР „ЕКОНТ“!

На 28.01.2022 АФЕРА единствена разгласява:

СКАНДАЛЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ПОРОЧНИ БИЗНЕС ПРЕПЛЕТКИ МЕЖДУ МИНИСТЪРА НА ТРАНСПОРТА И ЗАМЕСТНИКЪТ МУ Пожарна охрана ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ!

На 22.02.2022 АФЕРА разгласява:

СЛЕД СИГНАЛ НА САЙТА „ АФЕРА “ ДО КПКОНПИ ИЗХВЪРЧА ГЛАВАТА НА ЗАМЕСТНИКА НА МИНИСТЪРА „ ЕКОНТ “! ЩО Е РЕКЛА „ АФЕРА “, ВСЕ Е ВЯРНО! ДА съдебна експертиза ГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ!

Днес, КПКОНПИ разгласява: „ На съвещанието си през днешния ден КПКОНПИ образува и произвеждане за спор на ползи против Николай Събев, министър на превоза и известията, и неговия заместител Илия Илиев. Производството е по постъпили сигнали и по медийна обява в Afera.bg. В тях се твърди, че министърът на превоза е траял да бъде съучастник в частна компания след встъпването си в служба, а активността на компанията се припокрива с неговите пълномощия като министър – лице, заемащо висша обществена служба.

В сигналите се твърди и че Събев е назначил за собствен заместител Илия Илиев с сектор „ железопътен бранш “, макар съществуващите данни, че Илиев е обвързван с частни сдружения, чиято съществена активност е създаване на железопътна инфраструктура. “



След като АФЕРА през вчерашния ден осведоми ЗАЩО ТОЧНО СЕГА МИНИСТЪР „ ЕКОНТ “ уволни заместника си Илиев, осветлен в спор на ползи от уеб страницата АФЕРА и последвало произвеждане от КПКОНПИ – тъй като министър Николай Събев употребява уволнението, с цел да трансферира топката само върху главата на заместника си, време е самият министър Събев да подаде оставка.

Както е видно от сигнала на АФЕРА и министър Събев е в схемата и тъкмо заради тази причина КПКОНПИ образува произвеждане против него за спор на ползи.

Така че маньовъра с уволнението на заместител министъра на превоза не е задоволителен.

Оставка, министър Събев!

Що е рекла АФЕРА, все е правилно.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР