На 27 юли 2020 година депутатът-олигарх на ДПС Делян Пеевски

...
На 27 юли 2020 година депутатът-олигарх на ДПС Делян Пеевски
Коментари Харесай

Главният прокурор Гешев е отпразнувал юбилея на депутата-олигарх Пеевски в хотел Ястребец

На 27 юли 2020 година депутатът-олигарх на Движение за права и свободи Делян Пеевски навърши 40 години. Събитието се е провело в първокласния хотел " Ястребец " (в зимния курорт Боровец), благосъстоятелност на доближения до рожденика предприемач Ангел Палийски. Голямата чест и самопризнание да отпразнува юбилея на " най-големия донор и човеколюбец " в България, медиен магнат, олигарх и политик е имал и основният прокурор на републиката Иван Гешев, който е бил посетител на пиршеството. Това научи LIBERTA.BG от свои оперативни източници.

В този ден в София протичат следващите митинги за оставките на премиера Бойко Борисов от ГЕРБ и неговото трето държавно управление, и на основния прокурор Иван Гешев. Улиците на европейската столица за заляти с плакати-честитки за Делян Пеевски, като най-масовата проява е пред държавната Българска банка за развиване (ББР), която е най-големият спомоществовател за бизнесите на депутата от Движение за права и свободи Пеевски и свързани с него компании.

Луксозният хотел " Ястребец ", който е с една от най-високите оценки в Booking.com и с едни от най-високите цени в Боровец, е публично благосъстоятелност на Ангел Палийски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР