На 27-ми март новият модерен и обзаведен клуб Трета възраст

...
На 27-ми март новият модерен и обзаведен клуб Трета възраст
Коментари Харесай

Официалното откриване на новия клуб „Трета възраст” бе истински празник за възрастните хора в град Левски

На 27-ми март новият съвременен и обзаведен клуб „ Трета възраст ” отвори порти за наслада на възрастните хора и всички, които ги обичат, почитат и се грижат за тях.

Отец Георги освети новия клуб, новата постройка до Община Левски,която през днешния ден се извърши с радостни безредици,пожелания и дарове. Благослови пенсионерския клуб и всички в него с молитва за здраве и благополучие. Пожела Бог да събира всички по хубави мотиви, вярата и обичта към близък да изпълва сърцата, да се обичат и да са живи и здрави на многая лета.

Кметът на община Левски Любка Александрова благодари на отец Георги за това, че е част от празника със своя благослов и припомняне на божиите заповеди измежду които е и да почитаме родителите си.

Поздрави всички от сърце с наслада, с чувството за изпълнен дълг към възрастните хора, които ще се събират в новия ярък и необятен дом. Въпреки компликациите, с любовта в сърцата си, вяратаи божията помощ новата облага е реалност, означи госпожа Александрова.И като във всеки нов дом с общи старания и силата на духа,който всички имат, той ще става още по-красиво и притегателно място за всички.

Димка Първанова, ръководител на клуб „ Трета възраст ” благодари на отец Георги, на общинското управление в лицето на кмета на общината, за това, че постоянно поставят грижи и с огромна любов се отнасят към възрастните хора. Сърдечни благодарности за грижата накмета на общината и общинското управление насочиха и доста от присъстващите на празника.

За своя нов домвъзрастните хора сервираха и получиха доста и различниподаръци, измежду които бе и рисуван портретна Васил Левски, който подари Николай Цонев с голяма признателност към общината за новия и съвременен клуб „ Трета възраст ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР