На 27 февруари на метри от Професионалната гимназия по ветеринарна

...
На 27 февруари на метри от Професионалната гимназия по ветеринарна
Коментари Харесай

Бруталният бой между ученички в Стара Загора станал заради снимка на момче в Инстаграм

На 27 февруари на метри от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора стартира пердах сред ученички, който възмути цяла България със своята грубост. Причина за спора е момче, заяви bTV.

Едното момиче събаря другото на земята и стартира да го скубе, удря и рита. Останалите от групата, които са на мястото на случая, пробват да ги разтърват, само че момичето продължава да рита другото, което лежи на земята.

Директорът на гимнацията Камен Абълкаров изясни, че спорът е почнал от това, че едното момиче е пуснало фотография на момче в " Инстаграм ".

Учиниците се събрали да обсъдят фотографията. От диалози се минава към физическа разпра. Инцидентът се случва наоколо до двора на учебното заведение, където няма видеонаблюдение.

Охраната се намесва и разтървава девойките.

Директорът изясни, че по-късно се връщат по класните стаи, а момичето се извинило на идващия ден. Ябълкаров схваща за случката от видео, което му е показано от родители.

Директорът на гимназията съобщи, че работата с учениците продължава. Планирано е да се организира среща сред родители, възпитаници, учебния психолог и Комисията за противообществени прояви.

Иван Стоянов, който е татко на нападнатото момиче, показа, че щерка му е травмирана, объркана и не се усеща добре.

Началникът на районния инспекторат Татяна Димитрова сподели, че по време на педагогическия съвет ще бъде взето решение какви ще са глобите за всички, които са взели участие в случката.

Тя счита, че индивидът, който е снимал клипа също има виновност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР