На 27 декември в 02:33ч е последното за тази година

...
На 27 декември в 02:33ч е последното за тази година
Коментари Харесай

Пълнолуние в Рак - възстановяване на връзката с вътрешното ни „Аз“

На 27 декември в 02:33ч е последното за тази година Пълнолуние, което се случва във водния съществен знак Рак. По време на Пълнолуние Слънцето и Луната са в съпротива, тъй че два изцяло противоположни полюса на силата са изправени един против различен.

Луната ще направи съразмерен аспект с Юпитер и по-късно с Уран, по този начин ще разшири всичко и ще ни насърчи да вървим напред в търсене на смяна, както и да стартираме с актуализирани сили през 2024 година

Пълната Луна символизира в астрологията наред с другите неща, несъзнателното, страстите, въображението, настроението, инстинктите, ежедневните привички. Емоционалните реакции стават по-интензивни, настроенията променливи.

По време на Пълнолуние хората като че ли са склонни да притеглят най-противоположните на себе си хора и най-трудните борби в живота си. Следователно разногласията и разделите с огромно напрежение постоянно могат да съответстват с етапа на Пълната Луна.

Тъй като Пълнолунието този месец се случва в интуитивния, прочувствен и насочен към фамилията знак Рак, ще бъде добре да се настроите към интуицията си, да се концентрирайте върху прочувствените си потребности. Знакът Рак е обвързван както с Луната, по този начин и със фамилията. Това е съзвездието, което ни свързва с нашия генезис, основата на нашето битие и нашите предшественици. Затова е добре да останем вкъщи, да се отпуснем и да се свържем с нашата същина.

С това пълнолуние идва идеалното време за отмора, възобновяване на връзката с вътрешното ни Аз и възвръщане на спокойствието.

Какво е добре да извършите:

Почистете своето пространство: Пълнолунието е оптималното време за разчистване на тялото и мозъка, тъй като тази фаза носи натоварен заряд от светла и тъмна сила. Ако почистите пространството си, вие ще помогнете на тялото си да освободи цялата сила, която всмуква през този интервал. Солна вана или запалване на тамян ще ви оказват помощ за тази цел. Ако нямате вана, разтворете морска сол или каквато имате в кофа с вода и се поливайте с нея. Лунната светлина е идеална за филтриране и енергийно зареждане на вашите кристали.

Освободете непотребната сила, като танцувате: Ако се чувствате потиснати, няма по-добър метод да освободите цялата тази насъбрана сила от танца.

Препоръчва се да вършиме медитации. Астрологично се счита, че Луната ни разрешава да се свържем с най-интуитивните и несъзнателни елементи от себе си.

Отпуснете тялото и мозъка: Това е идеалното време да седнете и да разберете какво се пробва да ви каже Вселената.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР