На 27.07.2020 г. И.А., заедно с племенника си А.И., посетил

...
На 27.07.2020 г. И.А., заедно с племенника си А.И., посетил
Коментари Харесай

Роднини убиха от бой мъж, отиват на съд

На 27.07.2020 година И.А., дружно с племенника си А.И., посетил заведение в с. Крива бара, където използвали алкохол. Двамата тръгнали към дома на Г.Г., с цел да вземат мотофреза. Въпросната машина била благосъстоятелност на починалия татко на И.А. и дадена на мъжа да обработва градината си.

Носейки взетата без знанието на Г.Г. мотофреза, на излизане от двора му, обвинените били видяни от него. След като не получил пояснение за дейностите им той се насочил към тях с вила. И.А. я издърпал от ръцете му и му нанесъл побой. Междувременно А.И. също се присъединил, като му нанесъл удари с железна тръба. Това траяло до момента в който потърпевшият не спрял да се съпротивлява и да се движи.

Свидетелка на протичащото се не съумяла да спре насилието и след отправена към нея опасност тръгнала да уведоми кмета на селото за случая.

Извършителите на побоя били неотложно арестувани от полицейските чиновниците.

Въпреки положените медицински грижи потърпевшият Г.Г. умрял от тежка съчетана контузия - черепно-мозъчна, гръдна, голям брой отоци, кръвоизливи.

Престъпното действие било осъщественото от обвинените И.А. и И.А. с особена свирепост. Вследствие нанесените голям брой и разнообразни удари – с ръце, крайници, железна тръба, потърпевшият Г.Г. не могъл да се отбрани, търпял мощни болки и премеждия.

Двамата обвинени са с наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “. Предстои делото да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР