На 26-ти срещу 27-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет

...
На 26-ти срещу 27-ми септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет
Коментари Харесай

Новите модели iPhone 11 и Apple Watch Series 5 идват в Технополис

На 26-ти против 27-ми септември, тъкмо в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния The Mall отваря порти особено за премиерата на новите модели на Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и Apple Watch Series 5 GPS. Тогава най-големите фенове на марката имат опцията да са измежду първите, които да видят, тестват и купят предстоящите устройства.




Технополис за поредна година е определен от Apple за сътрудник в лансирането на новите модели iPhone, а за първа година и на Apple Watch. Веригата демонстрира на клиентите си новите смарт устройства на Apple още в първите минути на премиерата в България. На 27-ми септември сутринта те могат да бъдат закупени и в останалите хипермаркети на веригата, както и от онлайн магазина www.technopolis.bg .

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и многоцветният iPhone 11 са новите смарт модели на Apple. iPhone 11 Pro серията разполага с 5.8-инчови или 6.5-инчови Super Retina XDR екрани.

Използва изцяло нова система с тройни камери, с които можете да заснемете брилянтно 4К видео, както и да извършите страхотни нощни фотоси, които автоматизирано ще бъдат поправени, с помощта на новия нощен режим за снимане при слаба светлина. Новото потомство iPhone 11 Pro се зарежда от A13 Bionic чип, който ви разрешава да играете игри с AR, а усъвършенстваната Face ID функционалност прави отключването на новия iPhone и достъпа до вградените приложения още по-лесни.

Вече можете да се насладите и на най-новата мобилна операционна система на Apple - iOS 13, с която Dark Mode тъмният режим на тематиката дебютира за iOS. Размерът на приложенията за събаряне е понижен, а Sign In With Apple функционалността ви разрешава да се регистрирате в определен уеб страница по елементарен и сигурен метод.

Apple Watch Series 5 е новият модел мултифункционален смарт часовник, който Apple разгласи на 10 септември тази година. Дисплеят му остава постоянно включен, тъй че, без да повдигате китката си, можете да следите времето и друга персонална информация.

Благодарения на вградения компас, Apple Watch Series 5 ви разрешава да се ориентирате в пространството, а също по този начин има голям брой смарт функционалности - GPS, датчици за пулс, опция за входящи и изходящи позвънявания, изпращане и приемане на имейли и известия. И улеснява свързването с хората и приемането на информацията, която ви интересува, напряко от китката ви.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР