На 26 септември 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение

...
На 26 септември 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение
Коментари Харесай

Вижте къде спират водата в София утре заради ремонти

На 26 септември 2017 година (вторник), по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод на бул. „ Джавахарлал Неру “ жк. „ Люлин “ 6, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”. Това се отнася до живеещи в региона на:
ж.к. „ Люлин “ - 1-ви, 2-ри, 3-ти, 6-ти, 7-ми, 8-ми, 9-ти и 10-ти микрорайони
жк. “Люлин “-Център, околност „ Смърдана “ и ул. „ Околовръстен път “ от бул. „ Сливница “ до ул. „ Филиповско шосе “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес:
жк. „ Люлин “-1, ул. „ Тома Георгиев “, до магазин „ Фантастико “
жк. “Люлин “-3, бул. „ Захари Стоянов “, до община „ Люлин “
жк. “Люлин “-6, бул. „ Джавахарлал Неру “, до магазин „ Фантастико “
жк. “Люлин “-7, бул. „ Индира Ганди “, до магазин „ Кауфланд “
жк. “Люлин “-8, бул. „ Царица Йоанна “ до магазин „ Билла “
жк. “Люлин “-10, ул. „ Гоце Делчев “, до магазин „ Т-маркет “

След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода” живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 26 септември 2017 година (вторник), по отношение на монтаж на хидрофорна уредба на ул. „ Ген. Стоян Стоянов “, жк. „ Дружба “ 1, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
бл. 181, бл. 182, бл. 183, бл. 184, бл. 185
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „ Ген. Стоян Стоянов “ бл. 185.

На 26 септември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Ген. Гурко “, с. Бусманци, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
по ул. „ Ген Гурко “ от ул. „ Св.Св. Кирил и Методий “ до края, ул. „ Средно Ливаде “
по ул. „ Перуника “ от ул. „ Ген Гурко “ до ул. „ Асен Игнатов “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Ген. Гурко “ ъгъла с ул. „ Перуника “.

На 26 септември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Стара планина “, гр. Бухово, се постанова прекъсване на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
по ул. „ Стара планина “ от №1 до №18.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Стара планина “.

На 26 септември 2017 година (вторник), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Чая “, кв. „ Орландовци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:
ул. „ Чая “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР