На 26 октомври (сряда), Димитровден, от 21.00 ч. по БНТ

...
На 26 октомври (сряда), Димитровден, от 21.00 ч. по БНТ
Коментари Харесай

БНТ Представя филм за спортната легенда Димитър Пенев

На 26 октомври (сряда), Димитровден, от 21.00 ч. по Българска национална телевизия 1, филмът от поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ - „ Стратегът от Мировяне “, отдаден на Димитър Пенев, ще срещне феновете от близко с местата и хората, директно свързани с живота и кариерата на именития треньор.

Наричаният по прякор Пената е една от най-значимите фигури в историята на българския спорт. Като футболист и треньор той оставя трайна диря в сърцата на почитателите. Филмът „ Стратегът от Мировяне “ от поредицата „ Българска национална телевизия Представя “ с режисьор Петър Гайтанджиев събира сътрудници и другари на Пенев, измежду които Димитър Бербатов и Валентин Михов, описват за връзките им през годините, а самият Христо Стоичков застава пред камерата, с цел да показа своите мемоари за първата им среща.

„ Българска национална телевизия Представя “ е портретна документална поредност, в която феновете се срещат с някои от най-емблематичните имена на българската история, нематериалност и просвета. Уникален списък и вълнуващи изповеди, странствуване из богатия креативен път на най-известните български артисти, режисьори, музиканти, писатели и др.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР