На 26 декември се отбелязва Денят на бащата и се

...
На 26 декември се отбелязва Денят на бащата и се
Коментари Харесай

Наум и Джизъса отпразнуваха Деня на бащата - slava.bg


На 26 декември се отбелязва Денят на бащата и се уважава паметта на Свети Йосиф. Това е един не толкоз известен празник у нас, изключително след Бъдни вечер и Коледа.

Факт е обаче, че от ден на ден български бащи, най-много младите такива, празнуват този празник, на който желаят да подчертаят какъв брой горди и щастливи са да бъдат бащи, написа Dir.bg.

Така е и с докторът и артист Наум Попов, който стана татко напълно скоро. По мотив Деня на бащата той бе разгласил фотография с дребната си дъщеричка Амая в своя Инстаграм профил.

А посланието до нея гласи:

"Ден на бащата "

За първа година и през днешния ден имам празник. Още ми е малко необичайно да го приема и осъзная, тъй като това е надалеч не е просто купа. Както споделих и нощес, считам че най-хубавият метод за образование е персоналният образец. Стоя зад думите си и ще се постарая да се гордееш с татко си, Амая. "

На този ден различен звезден баща, който има към този момент четири деца, а точно - Благой Георгиев, разгласява фотография с двете си по-големи момиче и момче - Йоана и Давид.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР