На 25 юни 2019 г. Първа инвестиционна банка официално приключи

...
На 25 юни 2019 г. Първа инвестиционна банка официално приключи
Коментари Харесай

Развитие на знанието за управление на бъдещето

На 25 юни 2019 година Първа капиталова банка публично завърши осъществяването на план "РАЗВИТИЕ НА ЗНАНИЕТО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БЪДЕЩЕТО ", осъществен според контракт за безплатна финансова помощ по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “, съфинансирана от Европейския обществен фонд на Европейския съюз.

Обща стойност на плана е 227 700 лева, от които 193 545 лева европейско и 34 155 лева национално финансиране.

В продължение на 14 месеца общо 450 чиновници на Банката минаха образования по цифрова и чуждоезикова подготвеност. Обученията се организираха в София, Варна, Бургас, Благоевград, Плевен, Русе и Стара Загора.

Основните цели на плана бяха ориентирани към надграждане компетентностите на чиновниците на Fibank посредством развиване на характерни познания и умения, допринасящи за обезпечаване на стабилно професионално развиване на включените в плана чиновници, основаване на мотивираща среда за реализиране на по-високи резултати, повишение успеваемостта на работа и развиване способността на чиновниците да посрещнат динамичните промени в банковия бранш и настоящите бизнес потребности на банката.

Областите, в които се организираха образованията, са свързани с някои от главните провокации в банковия бранш и на трудовия пазар като цяло – цифровизация на услугите и софтуерна рационализация, както и чуждоезикова връзка в изискванията на глобализиращия се бизнес.

Обратната връзка от чиновниците, взели участие в образованията е, че тематиките са дали отговор на техните упования и потребности, като нарасналата езикова подготвеност ще подкрепи бъдещата им работа като банкови специалисти. Обучените чиновници дават висока оценка на предоставените от Fibank благоприятни условия за надграждане на основни професионално-значими познания и умения.

Реализирането на план „ Развитие на знанието за ръководство на бъдещето “ удостоверява дълготрайната визия и пореден блян на Първа капиталова банка да поддържа и надгражда своите позиции на шеф, мощно зает със основаване на отлични благоприятни условия за професионално развиване и висока и устойчива мотивация на своите чиновници.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР