На 25 октомври ща настъпи частично слънчево затъмнение в знака

...
На 25 октомври ща настъпи частично слънчево затъмнение в знака
Коментари Харесай

Слънчево затъмнение на 25 октомври 2022 г.: Какво можете да правите и какво не в този съдбовен ден

На 25 октомври ща настъпи отчасти слънчево затъмнение в знака Везни. Според астрологичните стандарти това ще бъде събитие от огромен мащаб, което радикално ще промени живота на доста хора.

Как да се държим по време на затъмнението, какво го прави особено и какво ще ни донесе то? На всички тези въпроси отговаря практикуващият ведически астролог Надежда Чернишева.

Особеността на това затъмнение е, че се случва в деня на новолунието, в астрологията това събитие се назовава „ Черна луна “. В подобен миг може да се усети мощен психически напън и несъразмерна емоционалност. Също по този начин Венера ще се приближи до Слънцето в този ден. Това може да се отрази отрицателно на любовните връзки.

Такова скупчване на планети наоколо до Слънцето допуска, че затъмнението ще бъде извънредно значимо и съдбовно. Ще ни принуди да действаме уверено и бързо, да довършим това, което сме почнали. Ефектите от затъмнението няма да дойдат незабавно, а в границите на идващите шест месеца.

В деня на затъмнението и седмица по-късно никога не би трябвало да подписвате значими контракти. Ако го извършите, може да съжалявате. Слънцето въздейства по-силно на мъжете, изключително на шефовете, тъй че внимавайте с държанието си на работното място, изчакайте най-малко 7 дни.

Периодът е несполучлив и за слагането на цели и правенето на проекти. Времето е за самонаблюдение, учене, духовни практики и релаксация. Трябва да си починете, тъй като скоро ще би трябвало да поемете кормилото на живота в свои ръце.



Овен

Любовните връзки при Овните ще бъдат подложени на съществени тествания, в резултат на които ще претърпят безспорна промяна. Докато някои ще бъдат изведнъж прободени от стрелите на Амур, то други, в противен случай, може да преживеят финален раздор в дните или седмиците след пълнолунието.

Телец

За Телците този интервал ще бъде същинска изненада. Обърнете внимание на знаците, които ориста ви изпраща. По това време всичко, което виждате, в действителност в действителност е такова, каквото наподобява. Вероятен е неочакван интерес към езотериката, не се опасявайте от това. Обогатяването на познанията ви в тази област ще ви донесе шанс.

Близнаци

Сега е моментът Близнаците да се погрижат за здравето на родителите си. Насрочете му обзор при доктор, с цел да сте сигурни, че всичко е наред с тях. Затъмнението може да ви води най-неочаквано в друга страна за непрекъснато престояване. Някои Близнаци в този интервал могат да намерят своя нравствен ментор или сродна душа.

Рак

За Раците ще настъпи съдбоносен миг в работата. Ситуацията може да се развие както в позитивна, по този начин и в негативна посока. Някой ще откри нова работа, до момента в който други, в противен случай, ще изгубят. Най-важното е, че тези промени ще бъдат към по-добро и вие ще имате ясното схващане по какъв начин да продължите.



Лъв

Лъвовете би трябвало да чакат събития, свързани с по-големите им братя или сестри. Неочаквана смяна в живота им е извънредно евентуална. През този интервал може да пострада най-важната полезност на Лъвовете – тяхното его. Опитайте се да не влизате в разногласия.

Дева

Девите би трябвало да наблюдават от близко здравето си, Правете медитация и йога, старайте се по-често да оставате уединено със себе си, с цел да неутрализирате резултата от затъмнението. И през този интервал можете ненадейно да тръгнете на непланирано пътешестване.

Везни

За Везните това затъмнение ще бъде най-значимото, тъй като това астросъбитие се случва в техния знак. Обещава радикални трансформации, измежду които смяна на имиджа, нов интерес, преразпределение на възгледите за живота. Най-важното е да наблюдавате физическото си положение.

Скорпион

Скорпионите би трябвало да внимават с разноските. Проверете всичките си спестовни сметки и пароли на картите. Сигурни ли сте, че парите се съхраняват несъмнено? Не инвестирайте в съмнителни действия и внимавайте за езика си. Вероятно дума, изпусната инцидентно, ще докара до съществени последствия.

Стрелец

За Стрелец затъмнението ще засегне най-вече по-малките братя или сестри. Подайте им ръка за помощ, в случай че имат потребност от поддръжка. През този интервал може да имате нов сериозен конкурент, с който ще би трябвало да кръстосате шпаги. Можете също да пътувате из страната.

Козирог

Козирозите внезапно ще издигнат въпроса за недвижимите парцели. През този интервал можете да продадете или купите апартамент, да се изнесете от жилище чартърен или да започнете ремонт. Следете деликатно здравето на околните си. Емоционалният срив, който може да почувствате в този миг, няма да бъде с вас вечно и скоро ще премине.

Водолей

Водолеите ги чакат съществени промени в живота на децата им, бъдете подготвени да им окажете поддръжка. Нова обич може да се появи или, в противен случай, да изчезне, във всеки случай това е за положително. Чудесно време да изразите себе си откъм креативната си страна, да излеете страстите си върху платно или музикален инструмент.

Риба

Изглежда, че за Рибите това затъмнение ще даде най-хубави резултати, тъй като могат да зародят съществени проблеми за враговете им. Те ще изгубят, а вие ще спечелите нещо скъпо. Не се задълбочавайте в работата, това може да докара до съществени последствия върху здравето. Съсредоточете се върху почивката и способността ви да бъдете опора за някого, който се нуждае от вас.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР