На 25 октомври имаме новолуние и частично слънчево затъмнение в

...
На 25 октомври имаме новолуние и частично слънчево затъмнение в
Коментари Харесай

Новолуние и частично слънчево затъмнение в Скорпион


На 25 октомври имаме новолуние и отчасти слънчево затъмнение в символ Скорпион. Време е Вселената да настъпи педала на газта и да стартира огромните промени в живота ни. Известно е, че затъмненията внасят бърза смяна и непредвидени обрати и се счита, че оказват помощ да подредим ориста си - даже животът ни да се преобърне с главата надолу в процеса.

Малко по малко ще забележим по какъв начин светът се трансформира, трансформира и „ преражда “ в друг подтекст. Промените ще настъпят на групово и обществено равнище, само че също и на личностно равнище, защото по един или различен метод ще бъдем призовани да се развиваме, да оставим след себе си всичко износено и остаряло, излишно и да стартираме ново начало, всяко в региона, наранена от това затъмнение в персоналните ни хороскопи. 

Винаги Новата Луна бележи ново начало, до момента в който затъмненията носят промени и довеждане докрай, тъй че някои кръгове ще би трябвало да бъдат затворени, с цел да се сътвори пространство за новото. Всички благоприятни условия са на масата и можем да създадем проекти за бъдещето, да преминем към идната глава от живота си и да стартираме нови планове.

Със Слънчевото затъмнение в Скорпион и Новолуние се отварят нови пътища. Скорпионът е знакът на трансформацията, на радикалните промени. Ще би трябвало да се надигнем пред страхове и неустановеност, с цел да създадем смяната, която ще ни придвижи напред. Дълбоките ни усеща ще изплуват на повърхността. Ако криете неща от колегата си, те ще излязат нескрито. Ако сте необвързани, може да създадете кармично запознанство.

Слънчевото затъмнение и новолунието са в съвпад с Венера - планетата на любовта, само че и на финансите, която преди малко влезе в знака на Скорпион, тъй че въпросите, които ще ни засягат, ще се отнасят до пари и усеща. Тази сесия може да разкрие скрити усеща и стремежи. Слънчевото затъмнение в този зодиакален знак е неповторима опция да канализираме вярно пристрастеността си, да открием вътрешната си мощ и да придобием по-голям надзор върху избрани области от живота или върху себе си. Можем да осъзнаем, че обстановките и хората, които одобряваме за даденост, в края на краищата не са такива и в този момент би трябвало да се направи ново предефиниране.

Слънчевото затъмнение и Луната са покрай южният лунен възел. Той освобождава и изследва мислите и възприятията. Слънчевите затъмнения при южния възел могат да бъдат свързани с галактически събития и със обществени катаклизми и безредици за справяне с провокациите за положителното на цялото. Тези галактически събития може изцяло да трансформират нещата, които ценим и върху които желаеме да работим, а също по този начин може да дават неочаквани нови благоприятни условия в региона на парите и ресурсите.

Ритуал за освобождение от страхове и проблеми

Запалете бяла свещ. Поставете до нея огнеупорна паница. На чист бял лист напишете всичко, за което се безпокоите, избройте вашите страхове или проблеми. Подръжте листа сред дланите си и след това го запалете от пламъка на свещта и изгорете в чинията. Кажете умерено и твърдо: „ Освобождавам от себе си всички страхове. Моля да се решат проблемите ми на най-висше ниво, в вярното време и за мое най-висше богатство. “ 

Отнесете пепелта в градината и я заровете с пръст. Ако нямате градина, може да го извършите в балконско ковчеже навън или в краен случай в някоя саксия. Пуснете проблемите и знайте, че ще бъдат решени скоро на висше ниво.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР