На 25 години живеех сама в Чикаго. Разполагах с малък

...
На 25 години живеех сама в Чикаго. Разполагах с малък
Коментари Харесай

15 неща, които бих казала на по-младата си версия

На 25 години живеех сама в Чикаго. Разполагах с дребен апартамент, малко пари, бях с разрушено сърце и без посока. Спомням си по какъв начин се разхождах по алеята до езерото всяка вечер в депресивно въодушевление, чудейки се по кое време нещата ще придобият смисъл. Исках обезверено да мога да посоча възраст в бъдещето и да кажа: „ Ето! Тогава ще схвана! “, написа Джулия Делит, създател в уеб страницата theeverygirl.com.

Ако тя може да се върне обратно във времето, когато е била на 25 години, ето какво би споделила на себе си:

1. Изяж проклетите пържени картофи
Обожавам пържени картофи с доста сол. За дълъг интервал от време не си позволявах да ги хапвам. По това време бях хиперфокусирана върху здравословното хранене, с цел да бъда „ точните “ килограми. Това освен беше неуместно, само че и огромна загуба на време и сила. Пържени картофи всеки ден? Да, това едва ли е положително решение. Но за какво да не им се любувам понякога? Сега си го разрешавам и не изпитвам капка виновност. Животът е къс, другари.

2. Когато защитавате персоналното си време, вие почитате своите цели
Хората ще ви молят да свършите нещо вместо тях. Ако казвате „ да “ и по-късно се оплаквате, че сте претрупани или уплашени, виновността си е ваша. Времето е най-ценният запас. Научете се да казвате „ не “.

3. Пътувайте колкото се може повече: това ще направи проблемите ви по-малки
Когато посетите различен град или страна, бързо осъзнавате, че множеството ви проблеми са незначителни. Ако имате храна, вода, покрив над главата и хора, които обичате, всичко е наред.

4. Да имаш „ съвършеното “ тяло не значи, че ще бъдеш благополучен
Постигането на заветното тегло може да ви направи щастливи в кратковременен проект. Помирете се с тялото, което имате. Наслаждавайте се на това, че ви разрешава да се движите, да дишате, да мислите и да съществувате.

5. Не се постанова да убеждавате някого да ви обича
Ако употребявате умоляване, увещание или различен сходен метод в една връзка, то тя няма да приключи добре. Освободете място в живота си за хора, които желаят да ви обичат.

6. Вдигнете телефона. А най-добре – явете се на място
Спрете да се криете зад имейли. Усетете индивида по гласа му. Научете се да идентифицирате многозначителните паузи. Срещнете се онлайн. Повечето диалози са изцяло разнообразни, когато бъдат осъществени по телефон, имейл или очи в очи.

7. Простете си
Възможно е към момента да обръщате взор към направени неточности в предишното. Те ви объркват, смущават и ви карат да се ядосвате или срамувате. Ние взимаме решения, базирайки се на информацията, с която разполагаме. Понякога тя е частична. Това води някои събития до злощастен край. Простете си грешките.

8. Не изпращайте известие в 3 часа сутринта
Този вид известия постоянно се трансформират в емоциален махмурлук. Нищо с изключение на изгрева не би трябвало да ви кара да стоите будни в толкоз ранни часове.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР