В Пловдивския окръжен съд доведоха с белезници обвиняемите Филип Спасов

...
В Пловдивския окръжен съд доведоха с белезници обвиняемите Филип Спасов
Коментари Харесай

Тези са тримата, обвинени за огромната измама в Пловдив

В Пловдивския областен съд доведоха с белезници обвинените Филип Спасов Спасов, на 27 година, 30-годишната Николета Драгомирова Петкова и Теодор Руменов Сергиев, на 31 години. 

Тримата са от София и са привлечени като обвинени за това, че в интервала от 25.12.2023 година до 29.02.2024 година, в изискванията на продължавано закононарушение, в съучастничество и като съизвършители, за да набират за себе си имотна полза, са принудили потърпевшата 46-годишна жена, посредством опасност да извърши обратно на волята й разпоредби с парични суми и с това й предизвикали имотна щета в размер на 173 000 лв.. Принудата е осъществена от две и повече лица и са породени обилни имуществени вреди. 

Спрямо Спасов е повдигнато обвиняване и за това, че на 23.04.2024  година в гр. София, без съответно позволение, е държал високорискови наркотични субстанции – кокаин с чисто тегло 0,401 грама – закононарушение по член 354а, ал.3, т. 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемите са били арестувани след извършено следствие и профилирана полицейска интервенция от чиновници на отдел " Икономическа полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура-Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР