На 25 април, последният работен ден преди четирите почивни дни

...
На 25 април, последният работен ден преди четирите почивни дни
Коментари Харесай

Спират тировете по празниците

На 25 април, последният работен ден преди четирите почивни дни за Великден, от 16 ч. до 20 ч. ще бъде лимитирано придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Целта е повишение на сигурността и увеличение на пропускателната дарба на инфраструктурата. Във връзка с упования натоварен трафик Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат рационално и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не употребяват спешните ленти по автомагистралните сектори за по-бързо напредване. Рисковото и прочувствено шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.

Съвместната заповед за прекъсване на придвижването на камионите над 12 тона е на АПИ, Групово дело „ Национална полиция “ и ИА „ Автомобилна администрация “. Тя планува ограничение на придвижването по следните сектори от републиканската мрежа:

• автомагистралите;

• път I-1 с. Ребърково - Ботевград, като придвижването се пренасочва по път II-16 Ребърково - Своге - Софийски околовръстен път в посока София;
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР