На 24 септември, неделя, движението в тунел „Витиня“ на АМ

...
На 24 септември, неделя, движението в тунел „Витиня“ на АМ
Коментари Харесай

Избягвайте тунела Витиня утре

На 24 септември, неделя, придвижването в тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “ в посока София ще се прави в две ленти. При нужда, с цел да се избегне запушване, от км 35 част от трафика ще се пренасочва по път I-1 Ботевград – София до пътен възел „ Витинска река “, оповестяват от организация " Пътна инфраструктура ". Ремонтираната тръба в посока Варна е отворена за придвижване.

Препоръчваме на водачите пътуващи от Северозападна България – от градовете Видин, Монтана и Враца да употребяват прохода „ Петрохан “ и пътя през Искърското дефиле, с цел да избегнат натоварения трафик по Автомагистрала „ Хемус “.

Движението по Автомагистрала „ Тракия “ е без ограничавания. Не се правят ремонтни действия. Препоръчваме на водачите да употребяват и подбалканския път в посока София.

За облекчение на трафика през Владая и повишение на пътната сигурност на 24 септември (неделя) от 10 ч. до 20 ч. на път I-1 (Е-79) ще има две ленти за влизащите в София. По този метод идващите в столицата водачи ще могат да пътуват по-удобно и безвредно. Препоръчваме на водачите да употребяват различния маршрут на първокласния път през Владая - Автомагистрала „ Люлин “.

При опция пътуващите към София в неделния ден е целесъобразно да тръгнат на път по-рано. Апелираме водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да не подхващат внезапни маневри и да съблюдават рестриктивните мерки, пътната сигнализация и напътствията на „ Пътна полиция “, която следи и подхваща нужните дейности за организацията на придвижването.

На 24 септември от 14 ч. до 20 ч. ще бъде лимитирано придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища. Целта е повишение на сигурността, увеличение на пропускателната дарба на инфраструктурата и умерено пътешестване на водачите в края на трите почивни дни към Деня на Независимостта на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР