На 24 ноември 29-годишният Енвер, който помагал в стопанството на

...
На 24 ноември 29-годишният Енвер, който помагал в стопанството на
Коментари Харесай

Съобщиха Само Преди Минути! Изверг Изн*сили Зверски Жена Пред Очите На Детето Й! Опря Нож В Гърлото И

На 24 ноември 29-годишният Енвер, който помагал в стопанството на семейство от Омуртаг и живеел в дома им, изн*силил дамата в отсъствието на брачна половинка й посредством приложимост на мощ и заплашване. След това направил и блудствени дейности с нея.

Жената приспивала 3-годишния си внук в прилежаща стая. Енвер влезнал, заплашил нея и спящото дете със сгъваем нож и направил двете закононарушения. Насилената жена изпратила известие до щерка си, която живеела в Германия, и съобщила, че е застрашена с нож от Енвер. Дъщеря й незабавно се обадила на баба си, която живеела в къща в същия двор.

Роднините на жертвата пристигнали и през прозореца застрашената и насилена жена предала внука си от боязън да не бъде засегнат. Насилникът избягал, само че на сутринта бил открит в конюшня наоколо от околните, които го пребили. Намесата на полицията предотвратила саморазправата с него.

Обвиняемият е осъждан. Определението на Районния съд в Омуртаг, с което е била взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на насилника, предстои на обжалване пред Търговищкия областен съд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР