На 24 и 25 октомври (събота и неделя), от 10:00

...
На 24 и 25 октомври (събота и неделя), от 10:00
Коментари Харесай

Събират стара хартия във Варна в помощ на благородна кауза

 На 24 и 25 октомври (събота и неделя), от 10:00 до 17:00, на ул. " Братя Бъкстон " N.15 (в непосредственост до ОУ " Стефан Караджа " ) Интеракт клуб Варна и Гората бг провеждат събитие, в което всеки може да се вслючи като подари остаряла и ненужна хартия, вестници, тетрадки и кашони.

Тя ще бъде закупена и рециклирана от компания Елбимекс ООД, като сумата, събрана от плана, ще бъде дарена на Гората бг, която досега, с помоща на доброволци, е съумяла да закупи и засади милион нови дръвчета в цялата страна.

" Интеракт е стратегия на Ротари Интернешънъл за младежи сред 14 и 18 години. Интеракт клубовете са юношески стратегии на Ротари клубовете. Основните цели на младежката стратегия Интеракт е създаване на млади водачи, възпитаване младото потомство на съпричастност към проблемите на другите общности, реализирането на планове в сферите на опазването на здравето, грамотността, обезпечаването на чиста питейна вода, обществено и икономическо развиване и мир по света. 

Със събитието целим да помогнем на община Варна, като дишаме по-чист въздух и се надяваме сходни начинания да продължат и в други елементи на България! Съществено значимо за нас е да мотивираме повече поданици на страна да се грижат за околната среда! ", показват от организацията.

За повече информация ползвам връзка към страницата на събитието: 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР