На 24 декември в 12.00 ч.,часове преди семействата да се

...
На 24 декември в 12.00 ч.,часове преди семействата да се
Коментари Харесай

На Коледа и Нова година в Пловдив - още концерти и много празнично настроение!

На 24 декември в 12.00 ч.,часове преди фамилиите да се съберат на Бъдни вечер в очакване на Рождество Христово, Пловдивското певческо сдружение „ Ангел Букурещлиев “ с диригент Илиян Тиганев ще изнесе концерт за пловдивчани и посетители на града на мястото, известно като стълбите на „ Каменица “ пред надписа TOGETHER.

На идващия ден, 25 декември, тъкмо в 11 часана откритата сцена на пл. „ Стефан Стамболов “ стартира концерт „ Коледни чудеса в страната на гениите “. Ще забележим участници в предаването „ Ася в страната на гениите “, с водещ Ася Антонова.

На същата сцена,но в17.00 часазапочва концертът на красивите и темпераментни девойки от група „ Мистик “.

На втория ден на Коледа - 26 декември в 12:00 ч.отново на сцената на пл. „ Стефан Стамболов “ стартира концертът „ Коледна магия “ на най-хубавата музикална школа в България „ Арт Войс Център “ Пловдив с началник, музикален възпитател и наставник Румяна Иванова. В него ще се изявят вокалните групи на школата и обичани солисти - Виктория Димова, Ива Ичевска, Велина Сарелска. Гост-звезда ще е Лидия Ганева. Ще забележим и красивите осъществявания на танцово студио към СКИС „ Немезида “ Пловдив с началник и хореограф Мариана Данева.

В 17:00 ч., още веднъж на 26 декември, на пл. „ Стефан Стамболов “ концерт ще изнесе Биг Бенд Пловдив с диригент Николай Гешев и солисти от „ Арт Войс Център “, а за положителното въодушевление ще се погрижат Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев.

В Новогодишната нощ на 31 декември 2023на сцената на пл. „ Стефан Стамболов “в 22:00ч. стартира формалната градска гала по посрещането на Новата 2024 година Водещ ще е Деян Славчев – Део.Първи в 22:00 ч. стартира група „ Тригайда “. След тях, в22:45 ч.на сцената се качваНика (Nicka). По традиция в23:30ч. празничната атмосфера подгряват танцьорите отФолклорен отбор „ Тракия ”. В23:50 ч. стартира директното лъчение на новогодишното послание на Президента на Република България, което ще забележим на видеостената, след него в00:05ч. хората не престават с Фолклорен отбор „ Тракия ” с гл. худ. началник проф. Даниела Дженева.

Звездата на Новогодишната стратегия вечерта стартира своя концерт в 00:30 ч. Ще забележим онлайн превъзходната английска певица, музикант и djSonique.

Екипът на Община Пловдив пожелава на пловдивчани светли и благословени празници!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР