На 23 юли (събота) от 18:00 часа в Градска художествена

...
На 23 юли (събота) от 18:00 часа в Градска художествена
Коментари Харесай

Популярни българи ще бъдат „гласа на младежите“ във Варна в кампанията „Първа работа“

На 23 юли (събота) от 18:00 часа в Градска художествена изложба „ Борис Георгиев “ във Варна ще се организира второто събитие от Националната акция „ Първа работа “, оповестяват от общественото министерство за Moreto.net.

Мария Силвестър, Орлин Горанов, Руслан Мъйнов, Силвия Петкова и VenZy ще бъдат „ гласа на младежите “, които ще опишат за първите си стъпки на работното място.

Основната цел на акцията е младежи до 29-годишна възраст да споделят в художествени творби опита, очакванията, упованията и провокациите, пред които се изправят в професионалната си реализация. Популярните персони ще вдъхнат живот на техните произведения, само че и ще споделят своя персонален опит, когато за първи път са си търсили работа.

Националната акция #Първа работа е проведена от Програма „ Развитие на човешките запаси “ към Министерството на труда и обществената политика и се осъществя в партньорство с литературния формат „ Пощенска кутия за приказки “. Кампанията е част от Европейската година на младежта.

Десетки известни персони се включват в самодейността, с цел да се трансфорат в „ гласа на младежите “ и да дадат по-голяма гласност на провокациите пред младежите в търсенето на работа. По време на акцията по интерактивен метод ще бъдат показани и ограниченията по Програма „ Развитие на човешките запаси “, които са свързани с „ Младежката претовареност “ и ще бъдат подкрепени с европейски средства в идващите седем години.

График на събитията от акцията #Първа работа

Стара Загора – 13 юли (сряда) от 18:00 часа в Културен център „ Стара Загора;

Варна – 23 юли (събота) от 18:00 часа в Градска художествена изложба „ Борис Георгиев “;

Пловдив – 30 юли (събота) от 19:00 часа в Лятно кино „ Орфей “;

Видин – 3 август (сряда) от 18:00 часа в Драматичен спектакъл „ Владимир Трендафилов “;

Русе – 5 август (петък) от 18:00 часа в Доходното здание;

Созопол – 12 август (петък) от 20:30 часа в Амфитеатъра;

София – 8 септември (четвъртък) от 18:00 часа в Сити Марк Арт Център.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР