На 23-ти февруари от Столична община монтираха 4 допълнителни прожектора

...
На 23-ти февруари от Столична община монтираха 4 допълнителни прожектора
Коментари Харесай

След намесата на съветници от БСП лъч надежда за хората от Казичене

На 23-ти февруари от Столична община инсталираха 4 спомагателни прожектора LED 30W на „ пешеходната пътека на гибелта “ в местността „ Видните “ в Казичене. Това стана откакто в свое запитване до кмета Фандъкова общинските съветници от Българска социалистическа партия Николай Николов и Петко Димитров упорстваха това да се случи.

 

На вчерашното съвещание на СОС Николай Николов сложи въпроса по кое време ще се осъществят и останалите ограничения за сигурността на жителите, които съветниците от Българска социалистическа партия показаха в питането си през декември. А точно да бъде приключен подлеза под Софийския околовръстния път в проблематичния сектор и до построяването му да бъде сложена стационарна камера на КАТ.

 

Йорданка Фандъкова удостовери, че сега се изготвя план за построяването на подлез, като се чака отговор от АПИ.

 

Също по този начин, по гледище на Николов и Димитров, са подхванати дейности да бъде сложена и стационарна камера на КАТ, която да способства за съблюдаване на рестриктивните мерки на скоростта в този сектор.

 

„ Ще продължим да работим за разрешаването на казуса с пресичането на това място и гарантирането на сигурността на хората от Казичене. Исканията на жителите са обективни и би трябвало да бъдат задоволени “, безапелационни са Николай Николов и Петко Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР