На 23 септември 2022г. (петък) от 12.00 ч. пред Централната

...
На 23 септември 2022г. (петък) от 12.00 ч. пред Централната
Коментари Харесай

ВМРО излиза на протест пред заради секциите в Турция

На 23 септември 2022г. (петък) от 12.00 ч. пред Централната изборна комисия (централен вход откъм МС) Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг срещу безконтролното отваряне на секции в Турция.

 

Докато бяхме част от ръководството на България, ние от Вътрешна македонска революционна организация ограничихме броя на секционните изборни комисии там и нашите членове в ЦИК направиха наложително попълването на заявления от гласуващите собственоръчно в изборните секции. С тези дейности преустановихме порочната процедура турската страна и турските служби да изземат организацията на изборите от българската страна и с това опцията да водят под строй хора, които даже не могат да четат и пишат на български език.

 

Миналата година обаче в 45-ия парламент всичко това беше унищожено и резултатите станаха ясни още на изборите през юли. Ние казване НЕ на намесата на Турция в българската политика. България е самостоятелна страна и днешният ден – 114-години от Независимостта на Майка България, не трябва да бъде зачеркван с един закон или един акт на изборния орган.

 

Поради тази причина ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме всички български жители, които обичат Родината ни и имат вяра в силата на българския дух, да се причислят към нас и дружно да покажем на ЦИК, че българският дух не е пречупен. Въпреки откритото търгуване с националния интерес на България в последната година и половина – ние сме тук и ще се борим за нашата Независимост!

България над всичко!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР