На 23 октомври, неделя, от 11:00 ч., с Ден на

...
На 23 октомври, неделя, от 11:00 ч., с Ден на
Коментари Харесай

В Ямбол откриват нов клуб по спортна акробатика

На 23 октомври, неделя, от 11:00 ч., с Ден на отворените порти за акробатиката, в зала „ Диана “, започва своята активност най-новият състезателен клуб в града ни –  Клуб по спортна акробатика „ Керязов “ Ямбол.

На събитието ще участват заместник-кметът на Ямбол и подстрекател за възобновяване на спортната акробатика в града – Енчо Керязов, както и Недко Костадинов – общоприет секретар на Българска федерация по спортна акробатика.

Община Ямбол, дружно с учредителите на клуба, канят в паметната зала по акробатика на зала „ Диана “ всички деца и техните родители, които желаят да се срещнат с този хубав спорт. Там ще бъде и треньорският екип, който стартира да води заниманията с подготвителните групи под методическото управление на основателя на Ямболската акробатична школа Димитър Плочев.

Със основаването на този нов клуб по спортна акробатика се възвръща знаков за Ямбол спорт, донесъл международна популярност с шампионските трофеи на Боянка Ангелова, Димитър Минчев -Йогата, Маргарита Моллова и целия звезден тим на заслужилия треньор по акробатика Димитър Плочев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР