На 23 февруари от 11:00 часа пред Министерския съвет партия

...
На 23 февруари от 11:00 часа пред Министерския съвет партия
Коментари Харесай

Възраждане организира нов протест срещу зеления сертификат

На 23 февруари от 11:00 часа пред Министерския съвет партия " Възраждане " провежда нов митинг с искане за анулация на зеления документ. Това разгласи на брифинг в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов. Решението идва след безрезултатното, съгласно него, съвещание във вторник на работната група по тематиката, в която влизат специалисти на държавното управление и такива, препоръчани от " Възраждане ". 

Това е вторият за тази година митинг, проведен от партията, против зеления документ. Първият беше пред Народното събрание на 12 януари, стигна се до конфликти сред недоволните и представители на реда, имаше и опити за принудително влизане в постройката на Народното събрание. Сега водачът на националистическата партия прикани протестиращите да дойдат " с транспортните си средства, да дойдат с колите си, с камионите си, с всевъзможни други видове превозни средства ". 

Днес Костадинов сподели, че от партията му ще поставят и други претенции. Не са съгласни с предлагания от държавното управление бюджет за тази година, с метода, по който се ползва правилникът за работа на Народното събрание. В дневния ред на Народното събрание не влезнал и планът на " Възраждане " за превъзмогване " на ценовия потрес ".

Лидерът на партията добави към проблемите и тематиката с Украйна и вчерашният, по думите му, " безусловно безразсъден ", Консултативен съвет за национална сигурност. " Коментирахме, че армията е зле, това не е държавна загадка. И после - нищо, една декларация, изпразнена от наличие, е оценката му ", уточни Костадинов. " Да сте чули до момента някой от ръководещите да изрази грам угриженост или заинтригуваност за българската общественост в Украйна ", попита той.

Костадинов съобщи още, че бойни дейности в Украйна няма да има. " Това го споделиха всички наши съответни виновни фактори, имаше особено чуване на шефовете на службите, няма опасност и няма заплаха. Заплаха за българската национална сигурност няма, няма и опасност от война, няма и да има война ", акцентира депутатът.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР