На 23 август Меркурий стана ретрограден в знака Дева. По

...
На 23 август Меркурий стана ретрограден в знака Дева. По
Коментари Харесай

Ретрограден Меркурий 2023: Ето всичко, което ви е необходимо, за да запазите спокойствие

На 23 август Меркурий стана назадничав в знака Дева. По време на този интервал, който завършва на 15 септември, може да чуете, че за всичко се упреква ретроградната планета на връзката - от софтуерни неуредици до недоразумения с другари и близки.

Но какво тъкмо съставлява ретроградният Меркурий, за какво хората вършат толкоз огромен проблем към него и има ли нещо, което може да се направи, с цел да се избегнат неговите клопки и неточности?

Какво съставлява ретроградният Меркурий?

Досе-Вия Треню, основател на приложението KnowTheZodiac и създател на " Знаци и небесни съдружници: Ретроградният Меркурий в действителност е оптическа заблуда. За интервал от три седмици планетата на връзката наподобява, че се върти обратно заради близостта си до Земята, само че в действителност не го прави. Тази оптична заблуда трансформира метода, по който поддържаме връзка, пътуваме, творим и се свързваме със себе си и един с различен. "

Ефекти от ретроградния Меркурий

Може би сте чували предизвестия за това, че по време на ретроградния Меркурий електрониката се скапва, и това се дължи на връзката на планетата с всички неща, свързани с връзката.

" Нека да разгледаме смисъла на Меркурий и по-късно да забележим по какъв начин можем да използваме неговата меркуриева мощ ", споделя Констанс Стеллас, астролог и създател на поредицата " Малка книга за грижа за себе си " и " Водени астрологични дневници ". " Меркурий е богът на пратениците и ръководи всички връзки и изпълнени с мисли връзки сред хората, както и документите. Да мислиш ясно, да мислиш постепенно, да достигаш до думите, да помниш имена - всички тези функционалности се ръководят от Меркурий. "

Въпреки че може да звучи като причина да се приберете вътре и да заключите вратите, Стеллас споделя, че има и някои позитивни страни на бурния интервал на ретроградния Меркурий. " Посланието по време на назадничав Меркурий би трябвало да бъде да забавим темпото и да си вземем умствена почивка. Преразгледайте, преработете, преосмислете. "

 

 Снимка:
Anecdote Candles

 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР