На 23-ата годишнина от трагичната смърт на принцеса Даяна журналистите

...
На 23-ата годишнина от трагичната смърт на принцеса Даяна журналистите
Коментари Харесай

Кралското семейство подкрепило принцеса Даяна след предателството на принц Чарлз - slava.bg

На 23-ата годишнина от трагичната гибел на принцеса Даяна публицистите се върнаха, с цел да обсъдят трагичната й орис.

Още до момента в който беше жива, в обществото имаше слух, че принцесата на Уелс не е щастлива, тъй като брачният партньор й принц Чарлз не е предан с нея. Не е загадка, че още по време на брака им, той изпитваше сантиментални усеща към Камила Боулс, която по-късно стана и негова брачна половинка.

Кралското семейство знаеше за измяната на принц Чарлз и направи всичко допустимо, с цел да поддържа Даяна. Така принц Филип постоянно обменял писма със брачната половинка на сина си, в които го наричал „ простак “ и осъждал държанието му.

„ Скъпи баща, толкоз се веселя да получа писмото ти. Наистина правя оценка, че вие обезверено желаете да ни помогнете... Много съм ви признателна, че ми изпратихте такова почтено и откровено писмо. Надявам се, че сте прочели моето. Написано е в същия дух. С нежна обич, Даяна ”, се казвало в едно от известията.

Впоследствие брачният партньор на Елизабет II прекомерно постоянно стартира да приказва за машинация в фамилията и даже един път упреква Даяна, че също има любовници. Принцесата не толерирала неоснователни обвинявания и прекъснала връзките си с принц Филип, предава OK Magazine.

След гибелта на принцесата на Уелс, нейният непосредствен другар, дизайнерът Роберто Деворик, сподели, че бащата на принц Чарлз желал неговата снаха да почине. "Той в действителност ме ненавижда и желае да изчезна ", споделила Даяна на дизайнера.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР