На 22 години развива четири бизнеса - търговия с козметика

...
На 22 години развива четири бизнеса - търговия с козметика
Коментари Харесай

Младеж от Панагюрище влезе в класация на Форбс“ за успешен млад предприемач

На 22 години развива четири бизнеса - търговия с козметика от етерични масла и биоземеделие, създател е на книга и страница за личностно развиване. Младият панагюрец Васил Ралчев попадна в класацията „ 30 под 30 “ за сполучливи бизнесмени под 30 години на списание " Форбс ".

Последната му рожба е интернет магазинът, в който продава козметични артикули от етерични масла. Така уголемява бизнеса на родителите си, които от години отглеждат и преработват рози и лавандула.
Васил Ралчев: С всеки един клиент имаме страхотна връзка и всеки наш артикул е опакован с мисъл за всеки един по настрана. Всеки ден от моя бизнес е все едно първия ден от моя бизнес. Трябва да стартираме... би трябвало да е все едно като стартъп. Това е методът, по който Джеф Безос мисли.
А метода на мислене развил в университета в Рединг.
Васил Ралчев: Основното нещо, което научих в Англия, което ми оказва помощ всеки ден, е методът да търсиш информация и това ми оказа помощ. Нашите лекции там бяха напълно разнообразни, методът на обучение беше напълно друг – никой не признаваше теорията, всеки искаше процедура. Отидох там и вместо в лекционна зала се озовах в един рейс, пътувайки към някоя огромна компания в Англия, където самият притежател споделяше: " Започнал съм отсам, минал съм през тези компликации в моя бизнес ".
Във втори курс записва цифров маркетинг и получава за задача да направи уебсайт за продажби.
Васил Ралчев: Това се научих да върша. Моят професор ми помагаше и аз направих уебсайт, в който да продавам нашата книга. Това е, което обичам да описвам. Като се върнах от Англия, споделям на моите родители: " Аз взех решение да пиша книга за личностно развиване ". След смеха, те ми споделиха: " Добре, ще продадем две бройки – за майка ти и за баба ти ".
Заедно с приятеля си Георги Димитров издават книга за личностно развиване и вършат страницата „ не бъди несъвършен “. Васил Ралчев се занимава още с биоземеделие. Той е от модерните младежи, които залагат на новаторските способи за реклама и меркетинг. Смята, че в днешния съвременен свят в България образованието в университета изостава от скоростното развиване на технологиите. Затова самичък записва и инсталира клиповете, с които промотира бизнеса си в най-хитовите цифрови платформи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР