На 22 февруари в Обединен детски комплекс се проведе Денят

...
На 22 февруари в Обединен детски комплекс се проведе Денят
Коментари Харесай

Ден на розовата фланелка в ОДК Кюстендил

На 22 февруари в Обединен детски комплекс се организира " Денят на толерантността ". Кампанията е национална и е позната като Ден на розовата фанелка. В самодейността се включиха възпитаници от Театралната школа, Клуб по приложно изкуство, ШИПИ и ученици от ПГТ " Н. Й. Вапцаров ".

Учениците бяха от друга възраст, пол, етност и ползи.В началото госпожа Елена Николова срещна участниците във форума с това Какво е приемливост? Какво и къде можем да срещнем експанзия? Защо денят се посвещава на розовата фанелка? Учениците от ПГТ срещнаха участниците с механизма и пътят, по който можем да отличим експанзията и тормозът и къде, по какъв начин и с кого да споделим и сигнализираме при съществуването на подобен. Участниците изгледаха къс филм, в който унизено дете споделя за живота си и по какъв начин му е помогнато в тежък миг.
Ани Кръстева включи участниците в интерактивни игри и с методите на " конгрес спектакъл " се разиграха разнообразни обстановки с друг край. Участниците съпреживяха образно възприятията на унизените деца и сами променяха посредством хрумвания финалът на обособените подиуми към по-добър. " Веригата на експанзията е безпределно дълга, в случай че сами не я прекъснем и не сложим край-ние, не някой различен ", това бе посланието на форума. В края участниците четоха всички дружно стихове за добротата, вярата и любовта. Всеки получи подарък сърце и стихотворение и си потегли с усмивка, тъй като положителното е на всички места.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР